"Sad ću namerno da ostanem trudna ovde!" Miljana donela odluku koja će opasno razbesneti njenu majku! (VIDEO)

Miljana je svoju odluku odmah saopštila svom dečku Zoli

  • 19

Miljana i Zola nakaon emisije "Pitanja novinara" razgovarali su sa Zoricom Marković o situaciji koja se desila sa Marijom Kulić.

Netrpeljivost između Marije i Zole iz dana u dan sve više raste, a Miljana je stala na stranu svog dečka i ispričala Zorici kako će u inat majci zatrudneti u rijalitiju po drugi put.

- E, sad ću namerno da ostanem trudna ovde. Hoću i želim! I on ima majku, i ja imam muško dete... Zamisli moj Željko uđe u rijaliti, zaljubi se i nečija majka mu priča da je narkoman! Priča odrećiću se nje, neka zaboravi porodicu ako bude sa njim! - rekla je Miljana.

Miljana i Marija Kulić, Printskrin: TV Pink

Zola se potom požalio kako mu je Marija rekla da je nesposoban jer se nije dobro snašao prvih dana kada je ušao u rijaliti te mu je neko od ukućana ukrao šampon, a onda je Miljana poručila da hoće da ga nauči kako da postane pravi rijaliti igrač.

- Od sutra ću sve da ga naučim, kako da bude rijaliti igrač. I pevaćemo sa svima, i da se druži sa svima, a ne ovako da se raspravljamo - izjavila je Miljana.

- Deco, nemojte unapred, svi su prošli kroz to, pa sve se to da ispraviti i svi će prihvatiti svakoga - savetovala ih je Markovićeva.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olivera

    3. februar 2019 | 13:50

    Nreadjaju se deca nekome u inat da li je ovo normalno bolje da slusa majku jer joj je ona najveci prijatelj.

  • Sanja

    3. februar 2019 | 19:42

    Ovaj Zola kao Ludi Milojko.

  • Lado

    3. februar 2019 | 17:56

    Trebamo ljudi glasati za Mariju, najozbiljnije, treba zeni para. Ova luda ce ici iz rijalitija u rijaliti, radjace ce decu samo tako; ko ce ih gledati i gajiti ako ne Marija? Treba zeni pomoci. Bar finansijski, drugacije niko ne moze. Hvala na objavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA