≫ 

Ljuba otkrila koji strašan psihički problem Aleksandra ima, a onda je spomenula i zašto još uvek živi u kući kod Davidove majke (VIDEO)

- Izgubila se, ne živi na ovoj planeti. Nju je proždrao rijaliti, ali doslovce - rekla je Ljuba

  • 9

Povratkom u "Zadrugu 2" Stanija Dobrojević izazvala je haos u Beloj kući, pošto je Davidu Dragojeviću saopštila da Aleksandra Subotić sa ćerkom Magdalenom i dalje živi u njegovoj kući u Veterniku.

David je, nakon što je čuo za vest, Aleksandri poručio da završi šta ima i napusti njegovu kuću, nakon čega se oglasila i Subotićeva, kao i Davidova majka Biljana.

Međutim, u Zadruzi je ovo komentarisala i Aleksandrina majka Ljuba Pantović, kojoj je veoma teško palo sve što se desilo njenoj ćerki.

- Čula sam komentare da ona namerno radi te stvari, da smišlja kako da namerno potrese njih, da ovo, da ono... Aleksandra ima ozbiljan psihološki problem - počela je Ljuba.

- Koji? Neprihvatanje realnosti ili nešto drugo? - pitala je Stanija.

- Ne prihvata bilo kakvu komunikaciju sa realnošću, ona ne živi na ovom svetu. Izgubila se, ne živi na ovoj planeti. Nju je proždrao rijaliti, ali doslovce. Ako si pratila situaciju tačno ćeš da znaš o čemu pričam. Napadaju me najgore moguće, da sam zlobnica i monstrum koji hoće da rastavi njih dvoje, a mene njihova veza ne zanima. Nema ko vama da rasturi vezu, vi ste se rastavili, zar ne vidite? Meni je bitna Aleksandra, je*e mi se s kim će da bude - rekla je Ljuba misleći na Aleksandru i Davida.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ali negde nisi bila za tu vezu, osećala si - rekla je Stanija.

- Zato što sam znala da od toga nema ništa. To je veza iz rijalitija, koja još veza je uspela osim Sanje i Matore i imaju još neki... - rekla je Ljuba.

- Čekaj, i to je još rano da kažeš da je uspelo, izvini molim te (smeh) - prokomentarisala je Stanija.

- Ona je za neke stvari okej. Bila je neodgovorna majka zbog svojih godina, nije se smirivala. Međutim, kada je krenula njena i Davidova priča... Ona ima problem jer je rasla bez oca. Vidi greške, ali neće da ih prizna, kontraš je. To je sve okej dok ne mora da razmišlja o kiriji. Posvađala se sa ženom koja joj je čuvala dete i sa drugaricama zato što je povredila sve koji su joj želeli dobro - ispričala je Ljuba otkrivši da je Aleksandra prilično usamljena.

Ceo razgovor možete pogledati dole, a momenat kada Ljuba priča o psihičkim smetnjama svoje ćerke u videu gore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    5. februar 2019 | 11:45

    Ljuba Nikada me moze da bude neprijatelj Sandri veci od nje same.Da ostavi I iza sebe sve Ali da je vredja I ponizava I da ne slusa njene savete za njeno dobro nije u redu.Majka not je ona koja ti sve povladjuje nego kad vidi da si nerealan I bezobrazan skloni ti SE iz zivota.I posle svega opet bi je pomogla da ne zivi u oblacima.Sarpeju ne trebaju problemi on SE kacio na nju zbog popularnosti.ona je lepa Ali nevidjeno Glupa kada zivi u oblacima I ne shvata da sve prodje.A roditelji I najgori ne mogu da ne vole svoje dete ,cuj vise je voli ona Biljana Ovo dete treba osvestiti.Pravda za Visnju.

  • nn

    5. februar 2019 | 13:43

    Ti da je volis koliko se predstavljas izasla bi za njom i pomogla svom detetu i fizicki i pshicki. Predstavljas se kao pozrtvovana majka a to nisi. Nasilnica si obicna a zelis sebe zrtvom da predstavis. Majka nemoze izgovoriti reci cerki koje si ti izgovorila. Bruka i stamota te je nazvati majkom kad sa nijednim detetom nisi u kontaktu. Majka mora dosta toga da pretrpi da bi dete izvela na pravi put. Ti si samo sebi gledala da ti je lepo.

  • Sudo

    5. februar 2019 | 23:14

    Ovo je sramota od jedne majke! Sad je dobro cak i sa Davidom! Sta, ona vise vodi racuna da ne sekira Anu, nego svoju kcerku Aleksandru?! Fuj, sramotna zeno! Bas mi je zao Aleksandre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA