≫ 

"Želi da od sina napravi edipovca!" Oglasio se Davidov prijatelj, pa otkrio zbog čega Biljana ne podržava njegovu vezu sa Anom!

- Svesna je da ukoliko on odluči da ostane sa Anom, Koraćeva neće želeti da živi u Veterniku. To joj ne ide u prilog - kaže izvor

  • 24

Biljana Dragojević sabotira vezu sina Davida Dragojevića s Anom Korać zato što želi da ga veže za sebe zauvek, tvrdi njegov prijatelj.

Davidov prijatelj tvrdi da njegova majka po svaku cenu želi da sina pretvori u edipovca koji će ostati da živi s njom u Veterniku i zato podržava njegovu ljubav s Aleksandrom Subotić.

Otkako je saznao da Aleksandra nema nameru da se iseli iz njegove kuće u Veterniku, David je u šoku. On je uveren da Subotićeva to radi kako bi poljuljala njegovu vezu s Anom, a u svemu tome učestvuje i Biljana.

David i Ana, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sada se javio i njegov prijatelj, koji tvrdi da je plan njegove majke da sina zadrži pored sebe i da joj je zato u interesu da ga razdvoji od Koraćeve.

- Davidova mama želi da od sina napravi edipovca, da ga veže za sebe i da on ne može da funkcioniše bez nje. Ona je oduvek imala pretenzije kada su u pitanju David i njegov brat Dejan. Odmalena ih je učila da je ona najvažnija u njihovim životima i da nijedna devojka nije dovoljno dobra za njih. Često je isticala i da, ukoliko se ožene, David i Dejan supruge treba da dovedu u kuću u Veterniku i da svi žive zajedno - kaže izvor i podseća na priču sa Dalilom i Dejanom.

- Isto je pokušala i sa Dejanom. Pokušavala je da ga razdvoji od Dalile, nije htela da im da plac da zidaju svoju kuću, pa su zato otišli. Oni su se venčali, sada su srećni i ništa im ne fali. Ta žena je spremna na sve da zadrži sinove za sebe, a pošto joj je jedan ipak umakao, drugom neće tako lako dozvoliti da ode. Njoj odgovara da Aleksandra i Magdalena žive kod nje, jer misli da tako može da prigrli sina nazad - kaže izvor i dodaje da ponašanje Subotićeve zapravo Biljanino delo.

Aleksandra Subotić, Printskrin: Instagram/aleksandrasuboticss

- Svesna je da ukoliko on odluči da ostane sa Anom, Koraćeva neće želeti da živi u Veterniku. To joj ne ide u prilog. Biljana puni glavu Aleksandri i govori joj da je to sve igra, da David nije zaljubljen u Anu i da će se vratiti njima. Sandra joj veruje jer nema kud, a i njoj to odgovara jer je zaljubljena u Davida. Zato neće ni da ode iz kuće, iako je on tera - priča izvor.

Biljana Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dragojevićevi prijatelji su stali uz njega:

- Imam stan u Beogradu i za početak će moći da otpočne zajednički život sa Anom tu. Već sam jednog druga izgubio - Dejana, jer živi daleko. Neću dozvoliti da zbog njene sebičnosti i drugi pati - kaže Davidov prijatelj, a Biljana se ovim povodom nije oglašavala.

VIDEO: Davidova majka sinu i Ani poslala poruku, Koraćeva pobesnela

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    8. februar 2019 | 07:37

    Biljana pokusava da manipulise Davidom ne bi li on radio ono sto ona hoce. Ali David vise nije malo dete, vec odrastao covek i kao takvog treba i da ga uvazava. I da pre svega postuje njegove osecaje. Ja imam isto ovakvu dominantu majku i sve ga kapiram. Svanulo mi je kad sam se odselio i nasao posao u drugom gradu. A to je tragedija kad ti rodjeni sin na kraju jedva ceka da pobegne od tebe.

  • Novi Sad

    8. februar 2019 | 01:44

    Biljana ponovo pravi grešku kao sa sinom Dejanom, isto se mešala u vezu i ishod znamo, već dve godine nema nikakav kontakt između njih?! Nažalost, kako stvari stoje, desiće se isto i sa Davidom.

  • Istina

    8. februar 2019 | 16:25

    Da li ce i koliko David ostati sa Anom manje je bitno! On, Aleksandru ne voli vise i to je neosporno. Bolje na vreme raskinuti nego zarad navike i sazaljenja upropastiti zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA