"Ne može mama da mi se meša u vezu!" David uveravao Anu da niko ne može da ih razdvoji! (VIDEO)

David je sa Anom komentarisao i to što ga Aleksandra još uvek čeka u njegovoj porodičnoj kući

  • 28

David Dragojević i Ana Korać šetali su po imanju, a onda su komentarisali priče koje su prethodnih dana čuli od ostalih zadrugara da je njegova bivša devojka Aleksandra još uvek u njegovoj porodičnoj kući u Veterniku kod Biljane Dragojević.

Kako je Anu ova informacija prilično poremetila, David je pokušao da je smiri i uteši, pa ju je uveravao da ga bivša ne interesuje i da mu niko ne može narediti da bude sa njom.

- Kako može da me čeka kod kuće, a ja neću da budem sa njom? Šta, hoće li to nešto da promeni? Pa neće. To nije normalno, šta ima da me čeka, kad sam ja sa tobom u vezi i volim te - započeo je razgovor David.

David i Ana razgovaraju o Aleksandri, Printskrin: TV Pink

- Ma šta ima da te čeka više? - uzviknula je Ana.

- Nisam ja jedini kome je veza pukla, pucaju brakovi, a ne veza. Što bi mene sada osudili zbog toga što mi je pukla veza, ne razumem. To su te neke stvari koje ja ne mogu. Nema potrebe da se tripuješ. Ja tebe volim, volim kad se smeješ, a ne kad si mi tužna. To što Marija priča da ona mene čeka, mene to ne zanima, ja na silu neću biti ni sa kim. Da je valjalo trajalo bi. Ti si mene digla iz mulja u kom sam bio - izjavio je David, a onda je počeo strasno da ljubi Koraćevu.

- Šta misliš da meni mama može da kaže nešto? Glupava priča totalno. Šta mama meni može da kaže? Ja volim moju mamu, ali ne može ona meni da se meša meni u vezu - izjavio je za kraj David.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐤

    9. februar 2019 | 23:45

    Davide Ana je stobom zato sto je niko drugi nije hteo,sad ce da te sutne provaljena je.

  • Sasa

    9. februar 2019 | 23:36

    Kazi muskarcino sta ti je stvarno rekla...nemoj da uvijas...

  • DARKO

    9. februar 2019 | 22:45

    Davide đubre si ispao ušao si sa Aleksandrom pa si joj zabo nos u leđa i to javno ja bih spustio na zemlju ne fizički samo psihički.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA