≫ 

"Misle da će nekom život da upropaste, tu su se zaje*ale": David uputio brutalnu poruku Aleksandri i Biljani (VIDEO)

- Ja sam nemoćan odavde za sve što one pokušavaju napolju - rekao je David

  • 47

David Dragojević nije imao prijatan razgovor sa majkom Biljanom, kojoj se ne dopada što je otpočeo vezu sa Anom Korać. Bivši fudbaler je otvorio dušu upravo pred svojom novom devojkom, a onda je osuo paljbu po Biljani i Aleksandri Subotić.

- Ja sam nemoćan odavde za sve što one pokušavaju napolju. Ne mogu da povežem. J*baću im mater svima kad izađem. Misle da će nekom život da upropaste, tu su se zaj*bale. Ovde moram da budem pribran. Taman je sve bilo lepo, tačno mora nešto da te čačne. Ne mogu da verujem da može tako, verovatno joj Aleksandrini prave pritisak i bombarduju - rekao je David.

- Zato što je ona glavom u rijalitiju, moja majka ne razmišlja tako, zato nas i podržava. Oni mene krive zato što si ti srećan. Oni bi pre da prave priče nego da ti budeš srećan. Šta god da kažu, mene baš briga. Ja tebe volim - rekla je Ana.

- Ne treba niko da mi otvara oči, nisam ja retardiran. U šoku sam! J*bao me poziv. I da si ti ološ najveći, ja se ne bih pomirio sa njom. Ne bih onda bio ni sa tobom ni sa Aleksandrom napolju - rekao je David.

(Telegraf-rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kova

    10. februar 2019 | 16:39

    Majka je sve upravu, bravo! Ne moze se raskidati veza na ovakav nacin, pritom, ostavljajuci majci da izbacuje iz kuce njegovu verenicu sa detetom! Koji tupson i kukavica od coveka, a nije on tako mlad! A sto se Ane tice, ona je dno dna! Pored toga sto je deformisana od plasticnih operacija, ta devojka ne radi nista i ne zna nista osim gledanja u ogledalo i ganjanja sumnivih likova da je sponzorisu.I sad,uvalila se coveku u zivot, i onda pljuje i njegovu majku i verenicu! Kako je nije sramota, umesto da se pokrije usima. Da li ta Ana stvarno misli da je ona neko ko treba pljuvati po njegovoj majci i verenici?! A o Davidu nemam reci, dno dna!

  • Mirka

    10. februar 2019 | 14:56

    Nadam se da ce David moci da se odupre pritisku majke i bivse.Dok je bio sa njom podrzavao je borio se protiv svih jer je Aleksan dra zelela samo svadju i stalno ulazila u sukobe kako sa svojom porodicom tako i okolinom.Decko je kon acno vratio osmeh na lice postao pozitivan zaljubljen.Kako je moguce da ga majka ne zeli takvog?

  • Ceca

    10. februar 2019 | 15:03

    Ovaj momak je kvalitetan kulturan i lepo vaspitan. Ono zlo od Aleksandre je napravilo od njega izubljenog u prostoru. Sada mu je lepo a tako i treba zivnuo je decko. Znace on da probere sa kim ce zasnovati porodicu. Nece ni sa jednom od ovih dveju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA