≫ 

Ana i David napustili Zadrugu: Nakon pisma Velikog šefa bili su šoku i krenuli su prema kapiji (VIDEO)

Ana i David bili su van sebe nakon odluke Velikog šefa

  • 24

Ana i David, bar na kratko, su napustili "Zadrugu". Naime, njih dvoje su pobedii su igrama koje su se održale tokom nedelje ljubavi,a zbog toga su i adekvatno nagrađeni od strane Velikog šefa.

Naime, njih dvoje su dobili nagradu da van granica "Zadruge" pogledaju ljubavni film.

- Dragi zadrugari, tokom ljubavne nedelje parovi su se takmičili u nekoliko igara, a ukupno pobedu odneli su David i Ana. Čestitamo im, jer su pokazali koliko se vole. Odlučili smo da ih nagradimo i večeras će gledati ljubavni film, tako da treba da se odmah spreme i krenu na kapiju. Veliki šef - pročitala je Mina pismo koji je zadrugarima poslao Veliki šef.

Ana i David su bili van sebe, u pozitivnom šoku, brzo su spremili, krenuli prema kapiji i izašli privremeno iz "Zadruge", kako bi odgledali ljubavni film.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veljko

    15. februar 2019 | 19:02

    Forsiraju ovu vezu kao balvana i lunu prosle sezone! Jadno, bedno! Ana je uskocila i u krevet tom istom balvanu, a druzila se sa Kijom! Polako, osetice i ona kako boli to uturanje zadnjice tudjem decku! Svaka je osetila!

  • Mirka

    15. februar 2019 | 20:02

    Ne znam zašto uvek teorije zavere?Zašto ne moze da se desi ljubav.Oni su mladi videlo se da postoje varnice jos kada je Ana usla.Jedina Davidova greska je sto nije imao snage da okonca prethodnu vezu koja he bila sve samo ne ljubav

  • Bojana Beograd

    15. februar 2019 | 18:52

    Idu da gledaju i slusaju instrukcije produkcije sta dalje.Kako im tece gluma u ovoj sprdnji hahhah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA