≫ 

Luna konačno otkrila zašto je dobila baš to ime, a tiče se Anabeline veze sa prvim dečkom koji je poginuo u ratu!

- Stalno su pričali o tome kako će njihovo dete da izgleda. Hteli su devojčicu da se zove Luna i da ima oči plavozelene - rekla je Luna

  • 68

Luna Đogani ponovo se dotakla priče o ljubavi njene majke Anabele i uzvesnog rukometaša Nikole koji je poginuo tokom rata.

Luni je stiglo pismo koje je čitala u hotelu sa Markom Miljkovićem, naglas.

"Jer ti si došla iz mojih snova. Draga moja Lunka, čedo moje, moja prva ljubavi, želim ti mir u duši i osmeh na licu, zdravlje. Ostalo sve možeš sama, što si i dokazala. Šaljem ti ovog jednoroga kao simbol ostvarenja svih želja i snova. Poželi, sanjaj, jer samo je nebo granica. Vole te tvoja mamica i tvoj Andrejko", piše u pismu koje je Anabela poslala ćerki.

Potom, Luna je Marku ispričala zašto je Anabela napisala da je došla iz njenih snova.

- Znaš za tu priču? Zašto sam došla iz maminih snova? Moja mama je imala dečka, tri godine su bili u vezi. To je njen prvi dečko. Bili su zajedno od njene 16. do 19. godine. On je poginuo u ratu, zvao se Nikola. Znaš kakva veza je to bila, kakva ljubav... Obožavali su se! On je bio rukometaš, tretirao je mamu kao malo vode na dlanu! Oni su se mnogo voleli, planirali su da budu zajedno, da žive zajedno, imaju decu. Stalno su pričali o tome kako će njihovo dete da izgleda. Hteli su devojčicu da se zove Luna i da ima oči plavozelene. Moja mama ima obične braon oči, a on specifične. I želeli su da devojčica bude visoka na njega, kao ja - ispričala je Luna.

- Kada sam videla njegovu sliku, imam identične oči kao on! Identične! I visoka sam i zovem se Luna. Mama me je dobila onakvu kakvu su ona i Nikola zamišljali, samo sa drugim čovekom me je dobila. Ja sam Luna i imam takve oči. Je l' veruješ? Takvu me je zamišljala - dodala je Đoganijeva.

Luna je i ranije spominjala Nikolu, ali sada je prvi put ispričala i ove detalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremac

    26. februar 2019 | 13:27

    U mom ratu je poginuo rukometas I na kojoj strani

  • Veljko

    26. februar 2019 | 13:15

    Majka pocela sa 16, sto je pre 20 i nesto godina, bilo prerani. Ova pocela sa 14, kada su je ostavili samu. Luna ima 23, sad ce navrsiti, da se pretpostaviti da Luna i nije Gagijevo. Izracunati je lako. A poslee...ne zna se broj. Luna ispade uvek glupa. I pricajuci o drogi, koju pusi sa ocuhom i mamom, o tatinom odvikavanju o preljubama. Misli da pidize rejting. Doduse, ima tu lazi, ali svi znamo o toj nesretnoj porodici sve.

  • Gazmen

    26. februar 2019 | 15:46

    Bože blagi ko ovaj rijaliti više gleda? Ja više volim film pogledati nego ovu što se prenemaže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA