≫ 

"Šta je sa vama ljudi, imate li mozga?!" Vlada pobesneo, ponovo se oglasio i otkrio da li je stvarno raskinuo sa Stanijom! (FOTO)

Tomović je nešto ranije otkrio da je prevario produkciju kako bi se čuo sa Stanijom, dok ona priča da je od danas slobodna devojka

  • 33
Vladimir Tomovic, Stanija Dobrojević Vladimir Tomovic, Stanija Dobrojević Foto: Nikola Tomić, TV PInk

Vladimir Tomović sinoć se jedva na nekoliko sekundi čuo sa Stanijom Dobrojević, koja je od Velikog šefa dobila pravo na video poziv. Međutim, nakon prekinutog razgovora nastao je haos, a Crnogorac se ubrzo oglasio na Instagramu tvrdeći kako je prevario produkciju rečima da želi da raskine sa njom, samo da bi mu omogućili da se čuju.

Do Stanije je u međuvremenu došla informacija kako je Vlada želeo da obavi razgovor sa njom i da je ostavi, što je on i rekao produkciji, pa Stanija sada tvrdi da je od danas slobodna devojka, iako joj je sve to teško palo.

Video poziv Stanije i Vlade sinoć/ Printskrin: TV Pink

Dok ona misli da ju je Vlada ostavio zbog Baneta Čolaka, Crnogorac britkog jezika ponovo se oglasio tvrdeći kako to nije istina. Ipak, do Stanije ova njegova poruka ne može doći.

Evo i šta je Tomović napisao:

Vladina objava na Instagramu/ Foto: Instagram/vladelije

Prethodne Tomovićeve objave u kojima navodi da je prevario produkciju samo da bi se čuo sa Stanijom pogledajte OVDE. Na samom početku video poziva poručio je Dobrojevićevoj da je voli.

Podsetimo, nakon razgovora sa Tomovićem Stanija je plakala i besnela na njega, sve vreme mu se direktno obraćajući u kameru.

Ovako je izgledao njihov razgovor sinoć:

VIDEO: Zadruga Specijal: Evo kako zadrugari koriste tuš kabinu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    4. mart 2019 | 14:07

    Tomovic napisao u uvijenoj i dvosmislenoj formi. Ne sme da napiše da nisu raskinuli. Produkcija mu prekidala razgovor.

  • Homo debilus

    3. mart 2019 | 19:53

    Neandertalac.

  • liljana

    4. mart 2019 | 12:40

    Sam SEBI NABIO U ZADNJICU, PA MU KRIVA PRODUKCIJA. Sta je on umislio, da ce Pink debelo da placa Srandju dok ona sedi u fotelji kao mumija i razmislja sta ce "decko" da joj kaze. E, pa ne moze to tako, pare moraju posteno da se zarade ili se sedi kod kuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA