"Spodoba i fukara!" Vladimir žestoko popljuvao Ljubu, otkrio šta je tražila od njega pre ulaska u Zadrugu i kako je nazvala svoju ćerku (FOTO)

Ova spodoba je kontaktirala moju drugaricu pre rijalitija, jer sam Ljubomira Pantića blokirao i na Instagramu i na Viberu - napisao je Tomović

  • 23

Vladimir Tomović se stalno oglašava na društvenim mrežama, koje su jedini način da izrazi svoj stav o dešavanjima u Zadruzi, pa se tako oglasio i na temu Ljube Pantović.

- Naravno da Vladimir ne laže. Ova spodoba je kontaktirala moju drugaricu pre rijalitija, jer sam Ljubomira Pantića blokirao i na Instagramu i na Viberu. Da. Imala je informaciju da ulazim u rijaliti i s obzirom da zna koliko sam u odnosu na nju i izmete slične njoj dominantan, zamolila je da kada uđem sa njom budem u korektnim odnosima, jer je njena ćerka kako ju je ona tada nazvala "bolesni lažov". Vladimir ne laže. Stanija nije slagala, već rekla istinu. Kuku meni, kada se moram baviti onim što kaže fukara od Ljube Pantović - napisao je Tomović.

Evo i njegove objave:

Tomovićeva objava na Instagramu/ Printskrin: Instagram/vladelije

VIDEO: Stanijin i Vladimirov video poziv pre nekoliko dana, pre raskida:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    7. mart 2019 | 14:16

    Ovo je smesno , ne gotivim Ljubu , ali ovaj lik sve radi da bi se vratio, sad vidimo i dogovoe njega i Stanije, koje glumetanje od ove Sranije da je muka vise gledat, zbog cega se pobednici rijalitija vracaju ponovo, ne misle valjda da ce opet da pobede, sad bi Stanija delila novac sa ovim ljigavcem😐

  • ccc

    7. mart 2019 | 11:22

    Ovaj Vladimir je veca zena od svih njih. Vodi ratove sa zenama

  • Miljan

    7. mart 2019 | 11:12

    BRAVO VLADIMIRE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA