Luna nakon puštenog snimka na kojem su Dragana i Marko doživela nervni slom, urlala i lupala, pa počela da povraća (VIDEO) (FOTO)

- Ja nemam sreće sa muškarcima, ja ne mogu ovo - rekla je Luna

  • 28
Luna tokom gledanja snimka na kome su Marko i Dragana, Printskrin: TV Pink

Kao i svakog četvrtka zadrugari su gledali snimke, a sinoć je prikazan video u kome Marko Miljković govori Dragani Mitar da ona u njemu budi nešto čudno i posebno. 

Nakon snimka Luna Đogani izašla je iz Bele kuće i osamila se u dvorišu, a kako ju je snimak uznemirio nije mogla da obuzda suze.

Miljković je ubrzo došao u dvorište za Đoganijevom, ali čim ga je ugledala Luna je burno reagovala, vikala i histerično plakala.

Luna histeriše na Marka, Printskrin: TV Pink

- Ti još mene imaš obraz da pitaš šta je bilo. Skloni se. Je l' tvoja poenta da budeš sa mnom da bi me povredio. Kako možeš da me lažeš za ovako glupe stvari. Šta ti je teško da mi kažeš da ti se sviđala, zašto mi to radiš? Pretvorićeš me u vešticu. Neću da budem ona stara. Kako te nije sramota, izvini se barem, kaži nešto - vikala je Luna kroz plač.

Miljković je pokušao da se opravda, ali bezuspešno.

Mrako i Luna se svađaju, Printskrin: TV Pink
Svađa Lune i Marka, Printskrin: TV Pink

- Izvini što se ne sećam, izvini evo - rekao je Marko, a kako nije uspeo da smiri Đoganijevu otišao je.

Ja nemam sreće sa muškarcima, ja ne mogu ovo - govorila je Luna dok je plakala sama u dvorištu.

Kako je izgledala svađa Lune i Mraka zbog Dragana pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    15. mart 2019 | 16:09

    Izgleda da ovde samo ja verujem da su ovo prave suze, prave emocije, pravo povracanje, da ovo glasno razmisljanje nije odglumljeno. Piih, pa kakvi ste vi to ljudi kad se smejete tudjem "bolu", devojku ubi tuga za Miskom a vi tako? Glavu gore Lunci, feniksu koji se dizes iz pepela, olicenje istine i postenja, mi praznoglavi i tebi slicni ti sve verujemo i dajemo ti maksimalnu podrsku tako sto pljujemo po Kristini kad god ti napravis neku blamazu, pisemo na desetine komentara kako bi izgledalo da nas je mnogo, podrzavamo svaki tvoj klip gde uzdises na stolici, tvoje psovke i krajnje vulgaran recnik su praznik za nase usi. Samo nastavi kao i do sada, pa i mama ti je rekla da nisi u manastiru, a ti znas da ona najbolje od svih ume da te posavetuje.

  • Stasija

    15. mart 2019 | 18:27

    Kako li je bilo Kiji. Ona bila 5 godina sa svojim civekom? Ova glumica kuka za Slobom. Tako je.i za Gastozom, a sad sa Markim 2 meseca i opet histerise. A pre ulaska bila sa Gastozom. Hahaha.

  • Svetlana

    15. mart 2019 | 17:03

    AKAKO JE BILO KIJI? TI NISI UDATA ZA NJEGA, I SAMO SI 2 MESECCA SA NJIM. SRAMOTO?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA