≫ 

Luna nahvalila Kiju kao nikad, Zorica se krstila, a onda joj poručila: "Sje*ala si joj život, nije te sramota da je pomeneš ovde!" (VIDEO)

- Ja protiv te žene nemam ništa, nikad se nisam ni svađala sa njom, na kraju se ispostavilo da je za sve bila u pravu - izjavila je Luna za Kiju

Luna Đogani sinoć je prokomentarisala Kiju Kockar, što je mnoge iznenadilo budući da je poznato da je Luna u Zadruzi 1 stupila u vezu sa njenim tadašnjim mužem Slobodanom Radanovićem.

Na pitanje zašto bi odabrala Kiju za duet pre nego Staniju, Luna je odgovorila kako joj je Kija bolja u tome.

- Kija je talentovanija od Stanije, više mi je za to. Kija i te kako super pliva u tim vodama, super joj ide, izgleda mi nekako super za scenu. Ja protiv te žene nemam ništa, nikad se nisam ni svađala sa njom, na kraju se ispostavilo da je za sve bila u pravu. Mogla sam i da joj se zahvalim na tome. Svaka joj čast kako je prebrodila šta joj se sve desilo... Između Stanije i Kije, ja biram Kiju jer mi je više za muziku - objasnila je Luna i dodala kako se Zorica Marković krsti dok ona priča.

Luna hvali Kiju/ Printskrin: TV Pink

- Da li je moguće što pričaš? Ti postaješ merna jedinica za glupoću, jesi li ti normalna? Sje*eš joj život i sad je hvališ, hoćeš duet s njom! Gospode Bože. Razje*ala ženi život i sad tu nešto... Nije te sramota da spomeneš ženu ovde?! Beži, bre! A šta misliš, da li bi ona s tobom duet?! - rekla je Zorica iznervirano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    30. mart 2019 | 12:12

    Ljubavnice su zlo koje rastura porodice.

  • Mara bgd

    30. mart 2019 | 11:30

    Ali kada kazu luna ima cistu dusu....haahhahahahha .. aimoo kijevciii

  • B

    30. mart 2019 | 13:21

    Samo čekam da neko kaze kako Kija traži kadar preko Lune. Luni je ona idol! Opsednuta je njome, kao i njena mama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA