"Shvati, glupa si!" Luna histerisala nakon napuštanja emisije, urlala na Marka, a onda je došla Zorica i ponovo su ušle u sukob zbog Kije! (VIDEO)

- Ne kanalim te, sama se kanališ! Shvati, glupa si, Luno! Imaš još dva meseca da popraviš situaciju, ali ne znaš, glupa si! - rekla je Zorica Marković Luni

  • 55

Nakon što ju je Zorica napala zbog toga što je ishvalila Kiju Kockar, Luna je napustila emisiju i otišla u pab da plače, gde je pokušao da je uteši Marko Miljković, ali bezuspešno, a potom se ponovio sukob sa Zoricom.

- Sram te bilo, sa svima se svađam zbog tebe! Ti ćutiš i slušaš kako me neko pljuje! Sa svima se ližeš, sa onima koji bi voleli da me vide mrtvu ovde i koji me maltretiraju dve godine! - besnela je Luna, a onda je i Marko povisio ton.

- Na distanci je i ona i Zorica Marković! Boli me ku*ac za njih! Šta hoćeš sad?! Šta ja da radim što se ti pecaš na Zoricu Marković?! - urlao je Marko na Lunu.

- Ne Zorica, nego ovi gore! To su im oni rekli "ajmo, aplauz"! - vikala je Luna misleći na produkciju, a zatim je Marko izleteo iz paba, a potom je došla Zorica i ušle su ponovo u sukob.

Zorica je pokušavala da objasni Luni, ali ona se nije smirivala.

- Ja tebe ne mrzim! Za crnim stolom se promeniš, uvek sam ti rekla da si mnogo iskrena i da se graničiš sa glupošću! Ja ti sada poslednji put kažem, ja ću se izviniti samo Đoletu i vesni Đogani što sam ih napušila! Oni su Đoganijevi i treba da ih uramite! Ti ne znaš šta sam ja doživela zbog tebe! Kažem ti da si glupa, jer se kanališ! Imam pravo da komentarišem - govorila joj je Zorica.

Luna i Zorica se svađaju/ Printskrin: TV Pink

- Moje mišljenje je da ne valja Marko! Da ne valja Nemanja! Brukaš se, devojko! Ne kanalim te, sama se kanališ! Shvati, glupa si, Luno! Imaš još dva meseca da popraviš situaciju, ali ne znaš, glupa si! Ćao! To bi ti rekao prijatelj, a ne neprijatelj! - ponovila joj je i izašla.

Kasnije je Marko došao i u sobu za Lunom dok je ona skidala šminku, gde je takođe pokušao da popriča sa njom.

- Sad mi Sanja kaže da sam ispala glupa. Zbog čega? Što sam rekla svoje mišljenje? Šta vas boli što ja nemam ništa protiv Kije? Ne kažem da ja nju volim, ali ona meni ništa nije uradila. Kako je rekla, tako je i bilo. I šta je tu problem? - pitala je Luna.

- Jedini ovde ko te razume sam možda ja i eventualno Sava. I to je to - rekao joj je, a kasnije je pao i poljubac i zagrljaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P

    30. mart 2019 | 11:55

    Zorica joj je rekla ono što misli 90% ljudi. Da ima imalo mozga, shvatila bi to na pravi način, a ne kao napadanje.

  • Emaaa

    30. mart 2019 | 12:18

    Luna istina...Luna iskrena..,a sad je boli iskreno misljenje posmatraca i gledalaca.Devojko ako cenis iskrenost,onda nemoj da se ljutis kad smo mi iskreni i kad Zorica dobije aplauz zato sto ti je rekla istinu.

  • Viki@@@

    30. mart 2019 | 15:42

    Boli je aplauz u sdudiju ..Zorka je ovog puta bila 100%u pravu..mala laze za medalju..cuj ona hoce duet sa Kijom 😂😂 a ne moze ocima da je smisli,cak je sinoc rekla kako je boli njen uspeh..sinoc kao histerise,glumi..ne bi li napravila zrtvu od sebe..sa ovakvim ponasanjem ne verujem!!🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA