Aleksandra jedva govorila u studiju: Učio je moje dete da ga zove "tata", a onda nam je rekao "Mrš iz moje kuće!"

- Stvarno boli... Nije mi jasno da neko može tako da se folira - rekla je Aleksandra

  • 24

Aleksandra Subotić stigla je u studijo u Šimanovcima gde je sa voditeljkom pričala o svom bivšem dečku Davidu, nakon čega su joj pušteni i snimci najemotivnoh trenutaka sa Dragojevićem iz Zadruge.

Aleksandra je bila vidno tužna i utučena zbog svega, a onda je priznala da joj je najteže bilo da svojoj ćerki koja je bila jako vezana za Davida objasni da moraju da napuste njegovu kući, kao i to da on sada ima novu devojku.

Printskrin: TV Pink

- Stvarno boli... Nije mi jasno da neko može tako da se folira. Ja sam u nešto verovala svim srcem dve godine... I onda se sve promenilo kada sam izašla iz Zadruge. Nije mi jasno kako je moglo to da se ugasi. Ja na njega sada gledam kao na lažova. Ako si ti folirao tako nešto, postoji cilj zašto si to uradio. Ja znam kako sam se osećala kada mi on kaže: "Marš iz moje kuće". I onda nisam mogla svom detetu da saopštim, jer ga je ona do juče zvala tata. Prevario me je javno na televiziji, a ja sam morala pred svojim detetom da pravdam Davida i da je lažem - objasnila je Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gevera

    30. mart 2019 | 23:46

    Pricala oaoba sve the worst o pinku i novinarima,a sad odjednom crveni tepih...izem ti i tv i drzavu sto ovo sve dopusta...

  • Meri

    31. mart 2019 | 07:00

    Prekinuta veza. Svako svojoj kući da ide. Aleksandra ostala još nekoliko meseci. Zatrovana mu porodicu. Majka omrzla svog sina zbog nje. Toliko ju je hipnotisala.

  • Ja

    31. mart 2019 | 07:41

    Pa sta to i nije njegovo dete to dete ima oca ptsti ga vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA