"Razočarana sam i besna!" Davidova majka tvrdi da Aleksandra laže, a kad David čuje šta je sve rekla za Anu - odlepiće!

- Razmišljala sam kako će sve izgledati kada Aleksandra uđe, zamišljala sam Davidovu reakciju i bez preterivanja, strepila sam -priznala je Biljana Dragojević

  • 8

Aleksandra Subotić vratila se pre dva dana na "mesto zločina", tačnije u Zadrugu, odakle je diskvalifikovana 7. januara, zbog agresivnog ponašanja. U međuvremenu ju je David Dragojević ostavio zbog Ane Korać, živela je u kući njegove majke Biljane Dragojević, koja posle svega kaže da je razočarana ponašanjem bivše snajke. 

- Iskrena da budem, pomalo sam razočarana i besna zbog Aleksandrine priče da je podigla moju kuću i renovirala je. Ne znam čemu takva priča, tim pre što i ona zna da to nije istina. Njih dvoje jesu renovirali sobu u kojoj borave, jer nisu hteli da je ostave onakvu kakva je bila. Hteli su da je naprave po sopstvenoj želji i to je bilo njihovo jedino ulaganje. Kada sam sama renovirala i krečila, Aleksandra je bila u rijalitiju i nije imala nikakve veze s tim. Upravo zbog toga me je pogodilo što se priča o nekom ogromnom ulaganju. Samo rođenom bratu i sestri dozvoljavam da ulože novac u moj dom, jer rade i žive u Americi, a ova kuća je i njihova - ispričala je Biljana.

Aleksandra Subotić/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Razmišljala sam kako će sve izgledati kada Aleksandra uđe, zamišljala sam Davidovu reakciju i bez preterivanja, strepila sam od nje. Evo, to se dogodilo i sigurna sam da tek sledi svašta. Pratila sam Aleksandrin i Davidov sukob, pa vidim da mu nije svejedno i da su oboje daleko od te ravne crte. Mislio je da će mu biti lako ako uđe, ali je zaboravio da je s Aleksandrom bio pre samo tri meseca - zaključila je Davidova majka.

Biljana Dragojević/ Foto: Nikola Tomić

Osim toga, ne sviđa joj se ni Anino ponašanje i tvrdi da ona sve radi promišljeno.

- Svaki Anin korak gotovo unapred znam, jer ona sve radi smišljeno. Krivo mi je što laže da nije vređala Aleksandrinu ćerku, postoje snimci i volela bih da ih puste. Svaku majku najviše boli kada joj diraju dete, a Ana je malenu Magdalenu poredila s psom. To je van svake pameti i ne znam zbog čega to poriče. Laže i da nije meni pokazala srednji prst, jer i za to postoje dokazi koje bih volela David da vidi - priča Dragojevićeva i objašnjava preko kojih stvari ne može da pređe, a tiču se Ane Korać.

David Dragojević i Ana Korać/ Printskrin: TV Pink

- Ne mogu ni da pričam o njoj koliko mi je odvratan svaki njen korak. Sada namerno jaše Davida samo da bi to videla Aleksandra, samo da bi je povredila. Svaki njen postupak je taktika i znam unapred šta će uraditi. Sada, kada je Aleksandra tu, gledaće na sve načine da joj napakosti i da joj prkosi što više može. U svemu tome David će se sklanjati i biti u grču, pošto nije vaspitan tako da ostane hladan na činjenicu da povređuje osobu koju je nekada voleo - iskrena je Biljana, kojoj je zbog svih dešavanja narušeno zdravlje.

- Istina je da sam imala zdravstvenih problema, jer sam kao roditelj emotivno i lično doživela sve što se Davidu dešavalo. Ali, u narednom periodu ću gledati da se odmaknem od cele priče i da mi zdravlje bude na prvom mestu. Ne vredi više kidati se - zaključila je Biljana.

VIDEO: Aleksandra plače zbog Davida, Ljuba je brani

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brakolomac

    1. april 2019 | 20:38

    Naravno da je ANa pokazivala srednji prst Biljani, kao i govorila da Hugo ide u Veternik sa papirima kao zastitu od socijalne sluzbe! Ana je zlo, i kad je poredi neko sa Lunom, mislim da je Ana mnoogo gora od Lune! Ruku na srce!

  • ljubica

    1. april 2019 | 20:13

    Aleksandra te nije ničim tebe Biljo uvredila. Tačno je i rekla da su njeni fanovi renovirali deo kuće ( eto tu sobu). Mora i ona da se bori za sebe i da mu da doznanja da je na neke stvari zaboravio. Dala je te pare na uredjenje prostora ne na sandale i kuče što bi Koraćeva uradila.

  • Boris

    1. april 2019 | 20:20

    Boze kakve se teme medju ovim "selebritijima" vode... Renoviranje kuce, krecenje sobe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA