≫ 

David doživeo nervni slom nakon nikad žešće svađe sa Aleksandrom, obezbeđenje munjevito reagovalo kako ne bi došlo do tuče! (VIDEO)

Aleksandra je pobesnela kada je David krenuo da iznosi svoje mišljenje o njoj, pa je nastao opšti haos

  • 27

Zadrugari su dobili priliku da iznesu svoje mišljenje o Aleksandri Subotić koja se nedavno vratila u Zadrugu. Oni su prokomentarisali njeno ponašanje koje po njihovom mišljenju nije bilo korektno kada je bojkotovala sva pravila rijalitija.

Međutim Aleksandra je imala spreman odgovor, te je tako spomenula i Davida, nakon čega je nastala žestoka svađa pa je obezbeđenje sve vreme dežuralo između njih kako ne bi došlo do tuče.

- Ja mogu da ti kažem kad su bili klipovi, kada si bojkotovala, da su svi do jednog osuđivali tvoje ponašanje u rijalitiju! - rekla je Matora.

Matora, Printskrin: TV Pink

- Prema produkciji moje ponašanje nije bilo korektno - priznala je Aleksandra.

- Smatram da kada je Aleksandra bojkotovala, ona nije direktno uticala na Davida! - rekao je Bane Čolak.

- Samo da kažem jednu stvar koju vi ne znate, ali na kraju kada smo mi bojkotovali zajedno, David je taj koji je insistirao da bojkotujemo i da sedimo u pabu, ne ja! - rekla je Aleksandra nakon čega je David pobesneo.

Aleksandra, Printskrin: TV Pink

- Je l' moguće da prebacuješ sve na mene?! Pi*ka ti bre materina! Jesi realna?! Nikad nije htela ništa! Koji si mi ku*ac trebala, kao budala koja je svuda šiljila ku*ac, terala kako hoće, jer si razmažena i samoživa! Uvek si govorila: "Ja šta hoću to i dobijem"! Ti si dovela do ovoga i ne jedi go*na! - urlao je David.

Aleksandra i David se svađaju, Printskrin: TV Pink

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispodd teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    2. april 2019 | 19:17

    Aleks bas nema srece u zivotu. Samo srlja sve dublje ali je bolja od njih dvoje svakako!!! A Davidu padaju maske, totalno neljudsko ponasanje prema bivsoj devojci. Sramota!

  • Veki

    2. april 2019 | 18:41

    Bas je nesto zalim dete joj ima 5 god a ona 3 u rijalitijima.

  • EL...

    2. april 2019 | 19:57

    Gde si maleni -, velika kukavica , sve prebacuje na Aleksandru !? Koliko puta je rekao i posle Aleksandrinog izlaska da neće učestvovati i da neće davati odgovore , zar ga i to Aleks nagovorila ? Notirni lažov 🤮 .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA