Tresla se Zadruga: Nakon što je Ana uporedila Aleksandrino dete sa psom, došlo do žestoke svađe između njih, pa nastao opšti haos! (VIDEO)

- Nemoj neke gluposti da svaljuješ na mene i praviš žrtvu od sebe - pričala je Ana Aleksandri

  • 26

Veliki prašina u Zadruzi se podigla kada je ukućanima pušten snimak na kojem Ana Korać upoređuje dete Aleksandre Subotić sa psom. Ovaj Anin postupak svi zadrugari su osudili, a prošle noći je bilo organizovano suđenje, gde se komentarisala ta situacija, pa je došlo i do žestoke svađe.

Prilikom suđenja Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su bile porota, koje su se svojevremeno družile sa Anom, međutim kada je Koraćeva uplovila u vezu sa Davidom, njihovi odnosi su zahladneli.

- Nije Aleksandra sto posto kriva. Ana, on je tebi kao tvojoj devojci priznao da mu nije bilo lepo, a radio je neke druge stvari. To su njihovi problemi i laži i to tebe ne treba da zanima. Meni je David bio oličenje muškosti koji se zalagao za Aleksandru. Ana, kriva si. Bolje da nisi to ni pričala za dete i psa. Treba da gledaš sebe i svoju savest - govorila je Matora Ani.

Matora, Printskrin: TV Pink

- Ana, ja tebe mnogo gotivim, ti si mi drugarica. Kada je bilo to za dete, ja se sećam da si ti prokomentarisala nešto u tom smislu. Koliko god da ga ti voliš ili ne voliš, treba da se izviniš Aleksandri za dete - pričala je Sanja Ani.

Tokom suđenja nastala je opšta frka u kući, kada su svi zadrugari pokušali odjednom da iznesu svoje mišljenje, a onda su se i Ana i Aleksandra posvađale, Marija koja je bila sudija, odlučila je da se suđenje odloži.

- Molim te, Aleksandra, poštedi me! Ti si po rijalitijima već deset godina, u čemu je tvoj problem? Nemoj neke gluposti da svaljuješ na mene i praviš žrtvu od sebe - pričala je Ana Aleksandri.

Ana Korać, Printskrin: TV Pink

- Ti se mešaš u veze! Janjuš te pozdravio! Samo polako! Hoćeš li me ti izbaciti iz kuće njegove majke? Gledali su ljudi šta si radila - govorila je Aleksandra Ani.

- Suđenje se odlaže! - prekinula je Marija svađu Aleksandre i Ane, ali i suđenje.

Podsetimo, Ana i Janjuš su tokom prve sezone Zadruge bili bliski, te su ih često spajali i dovodili u ljubavni odnos.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    6. april 2019 | 12:11

    Ko stoji iza te krivonoge, plastične sponzoruše pa je Mićo tako strastveno brani? Kakva god da je Aleks bolja je od Ane, jer je svoje greške činila kao maloletno dete, a i odrasla u problematičnoj porodici. Aleksandri treba dati šansu jer se bori, a Ana je izgubljen slučaj jer joj je samo interes bitan!

  • KATA

    6. april 2019 | 13:11

    Samo zlonamerni mogu da povezu psa i dete. Onda su po vašem mačke zanemarene jer i njima treba briga i celodnevni boravak. Pa i ostale domaće životinje su zanemarene i uvredjene, pa bi da tuze Anu da i one imaju pravo na vrtic u Veterniku. A i penzioneri bi da tuže. Pa razni bolesnici bi da tuze. Sve se može zlonamerno povezati.

  • ...

    6. april 2019 | 10:40

    Sta Ana lupa kako je Aleksandra po rijalitijima 10 godina? Ako je sad 2025 onda jeste 10 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA