≫ 

"Falilo mi je da popričam sa njim": Biljana Dragojević progovorila o sinu Davidu, Ani Korać i Aleksandri Subotić (VIDEO)

- Nije mi bilo dobro, svi znamo kako je protekao taj telefonski poziv. Ja sam htela da iznesem svoje mišljenje - pričala je Biljana

  • 17

Biljana Dragojević bila je gošća televizije "Pink" u Šimanovcima gde je govorila o aktuelnostima koje se dešavaju u "Zadruzi". Ona je prvo pričala o svom sinu Davidu i podsetila se telefonskog razgovora koji je sa njim imala nedavno.

- Nije mi bilo dobro, svi znamo kako je protekao taj telefonski poziv. Ja sam htela da iznesem svoje mišljenje. Falilo mi je da popričam sa njim - pričala je Biljana.

Šta je još rekla o Davidu, pogledajte na sledećem snimku:

Nakon toga, govorila je i o Aleksandri Subotić, ali i o Ani Korać:

- Ona (Aleksandra) se oporavila, bila je dosta psihički loše, za to vreme je bila kod mene - odgovorila je Biljana.

- Kako komentarišete to što je Ana tokom dana Davida uporedila sa filmom "Tata na određeno vreme" i kako ste se osećali svi kada je David počeo da se približava Ani - pitala je voditeljka Dušica Jakovljević.

- Pa, ume Ana tako da bocne... Da nije bilo Magdalene, ali bilo je strašno. Bila sam u nezgodnoj situaciji, to mi je sin, znam šta je bilo pre 3 meseca i da su imali turbulentnu vezu, da su imali puno svađa, rasprava. Dosta je bila loše, ona (Aleksandra) je plakala, šta sam mogla da kažem? Nisam mogla da kažem da to nije istina - navela je Biljana Dragojević.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga specijal: Povratak Aleksandre uzdrmao zadrugare, ovako su reagovali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kova

    7. april 2019 | 00:01

    Ma neka gospodja prigrli krivonogu, Aleks treba da kaze istinu, da ih ne stiti. Potrosila je toliki honorar, za sta? Sad je on taj koji je bezobrazan, govori da ju je izdrzavao? Pa eto im Ane, neka ih izdrzava sviju!

  • Sandra

    6. april 2019 | 23:58

    Pa uzdrzana gospodja! Sta ona ocekuje: da David jasi Anu i vredja Aleksandru, a da ona cuti! E, pa nece moci! Vidim da je vredja pomen novca, ali, Aleksandru niko nije izdrzavao! Zena je potrosila tolike pare na njih, i neka je rekla!

  • Interes i samo interes

    7. april 2019 | 04:24

    Gospodja ce uskoro reci da je krivonoga nevina devojcica! Alex ne treba da cuti i prikriva ih, jer ih je finansirala itekako! Potrositi tolike pare za tako kratko vreme, halo! Oni su nju dooobro iskoristili! Kakva god da je Ljuba, sve je upravu za ove Davidove!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA