"Sram da te bude": Biljana Dragojević pobesnela na Aleksandru, a jedna stvar joj se posebno nije dopala (FOTO)

Davidova majka je burno reagovala jer joj se nije dopalo šta je Subotićeva ispričala

  • 41

Biljana Dragojević kritikovala je Aleksandru Subotić, jer joj se nije dopalo šta je njena bivša snajka izjavila. Davidova majka se oglasila na Instagramu i osula paljbu prema bivšoj devojci njenog sina.

- Sram da te bude, ko te je izjurio iz kuće? Zar je moguće da tako priča, ovo je sramota - napisala je Biljana.

Objava Biljane Dragojević Printskrin: Instagram/biljanadragojevic1967

Podsetimo, Biljana je u intervjuu za Telegraf.rs izjavila da Aleksandru niko nije izbacio iz porodične kuće.

- Nije tačno, nije Mungos izbacio Aleksandru! Poznato je da se Mungos i ja ne slažemo u nekim stvarima... On ima neke svoje stavove, ja imam svoje i zato mi ne komuniciramo što se tiče rijalitija, jer se uvek posvađamo. To je dogovor između Aleksandre i mene, gde smo pod nekim pritiskom Davida u programu, što ja osuđujem najstrašnije - rekla je Biljana.

VIDEO: Davidova majka otkriva: Aleksandra i ja smo se dogovorile da ona napusti naš dom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filigran

    7. april 2019 | 23:34

    Biljana je tek sada vidjela (navodno) kakva je Aleksandra , sebicna , pokvarena , zla! Znala je to Biljana, samo nije shvatila da je Aleksandra namazanija od nje. Ovo je jos super, kakve ce tek sramote Aleksandra plasirati porodici Dragojevic. Neka se gospodja zapita da li je radi doticne persone trebala da izjuri Dejana i Dalilu. Podrzavala je Aleksandru za koju je svak normalan znao da ce joj prvom prilikom zabiti noz u ledja, koja je rodila dijete svaleru svoje majke, koja svoje dijete ostavlja zarad rijalitija. Uzas !

  • Lejla

    8. april 2019 | 00:03

    Pobesnela i ona kao i sin joj danas! Boli istina, boli! Kakva je to ona zena kad je njoj Mungos serif u njenoj vlastitoj kuci?! Jos dok ALeksandra iznese vise detalja, ova ce reci da ja Ana zlato! Pa sto bi cutala, kad David laze da ju je hranio, a ona potrosila tolike pare od honorara u Parovima!

  • EL...

    8. april 2019 | 05:56

    Nit se tera niti vodi !? Gledali smo taj razgovor kad je Mungos oteo Biljani telefon i ona se više nije pojavila , znači držao je vrata kao sto je Aleksandra navela . Sećam se Mungosovh reči : Davide , ti vodiš tamo rijaliti , a ja ovde i drži se Ane , hm ? I Mungos bacio oko na Anu , a Ani odgovara takvo društvo . Čuj , nije on slomio telefon , bacio ga i on se slomio 🧐🤔 Davidov nervni slom je gluma 🤮 , kako neko iz sekunde menja ćud ? Kao trese se , plače ne može da govori , i od jednom skače kao krvolok na Aleksandru , tukao bi i lomio po kući , a kad je čuo za honorar , video je mrak ! I njegovu promuklost je glumio , svakih par sekundi , te promukao , te nije , postao je odvratan !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA