≫ 

Majka Mine Vrbaški zapretila tužbom nakon žestokog sukoba njene ćerke i Maje u Zadruzi

- To će se rešiti nekim drugim putem, jer ja nisam u rijalitiju - kaže Ivana Vrbaški za Telegraf

  • 9

U Zadruzi je pre dva dana, nakon "Igre istine" nastao haos između Mine Vrbaški i Maje Marinković, kada je Vrbaški optužila Maju da je aljkava, nakon čega joj je ona uzvratila optužbama na račun nje i njene majke.

Tim povodom pozvali smo Mininu majku Ivanu Vrbaški za komentar, budući da je i ona pomenuta u toj priči.

- Ne želim to da komentarišem ovako, to će se rešiti nekim drugim putem, jer ja nisam u rijalitiju. Tako da, svako kome nije jasno, neka pročita član našeg zakona 170 - poručuje Ivana za Telegraf.

Kako je navedeno na internetu, član 170 Krivičnog zakonika glasi: "Ko uvredi drugog putem štampe, radija, televizije ili sličnih sredstava ili na javnom skupu, učinilac će se kazniti novčanom kaznom od 80 do 240 dnevnih iznosa ili novčanom kaznom od 150 hiljada do 450 hiljada dinara. U slučaju uvreda preko društvenih mreža ili glasila javnog informisanja, moguće je pokretanje privatne tužbe ili da se u parničnom postupku traži naknada štete zbog pretrpljenog psihičkog bola i straha".

Ivana Vrbaški/ Printskrin: TV Pink

Mina je u Zadruzi saznala da je njen bivši dečko Marko Marković u vezi sa nekadašnjom zadrugarkom Miljanom Arsić, a neposredno pre tog saznanja dobila je poruku od svoje majke da ne pozdravlja nebitne osobe, pa nas je zanimalo da li je Ivana mislila upravo na njega.

- Naravno da ne. Zašto bih mislila na Marka, ona je dobila od njega čak i rođendanski poklon. Da je pažljivo pročitala čestitku, znala bi o kome se radi, jer je tamo tačno naglašeno o kome je reč - priznaje Minina majka.

Mina i Maja, sukob u Zadruzi/ Printskrin: TV Pink

Kako je poslednjih dana u rijalitiju Zadruga jedna od najaktuelnijih tema odnos između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Ane Korać, upitali smo Ivanu za komentar.

- U to ne bih da se mešam. To zaista ne bih da komentarišem, zato što nema nikakve veze sa mnom, a ni sa Minom. Neka im je Bog u pomoći - završila je Ivana.

VIDEO: Nakon što je priznala da se bavila prostitucijom, Mina hitno razgovarala sa majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zejna

    9. april 2019 | 17:30

    Ha, ova se nasla pretiti tuzbom?! A sta je njena kcerka radila kao maloletna i sta izgovara ostalim zadrugarima?! Bolje da se pokrije usima!

  • Dragana

    9. april 2019 | 19:21

    Sramaota je sta ti cerka radi, majko. A ti “ne znas”. Da li i ovu Z2 ne gledas i nemas pojma da tudji ves pokazuje javno. A pritom taj isti pozamljuje. Sve se to da oprati, ako postoji zdravstveni problem i to se dâ izleciti, ali me samo zanima kako ce njena cerka optati svoj ukaljani obraz.

  • Ika

    9. april 2019 | 17:11

    A ti Zeno Koliko ti trebas da platis ,pod kojim kodom je taj Zakon ,iz kog Clana ?Maloletnoa Cerka u Akciji Izdrzavala Mamu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA