≫ 

"Vozio je mrtav pijan, nokte mi je lomio!" Aleksandra iznela šokantne tvrdnje iz veze sa Davidom, pljuštale brutalne optužbe! (VIDEO)

- Ja sam se uplašila, istraumirala, milsila sam da ćemo da se slupamo! - prisećala se Aleksandra

  • 19

Aleksandra Subotić je prilikom svađe sa Davidom Dragojevićem iznela stravične detalje iz njihove veze, nakon čega je nastao opšti haos.

Aleksandra se prisetila svog upada na televiziju "Pink" i priznala da je to uradila zbog Davida, jer je mislila da mu Mina i Ana prave klopku, te da je taj potez za nju bio čin ljubavi.

- Nisam ja upala na televiziju zato što sam nenormalna budala, nego zbog njega... Zato što sam mislila da mu Mina i Ana prave klopku i da je on mali miš koji će upasti u mišolovku. Ja sam bila ubeđena da je to bila nameštaljka produkcije i to što sam ja uradila, to je za mene bio čin ljubavi. Ja sam rizikovala sve i napravila sam takvu budalaštinu, ali to je za mene bio čin ljubavi. Sve si sam napravio i učinio da se ponašam kako sam se ponašala. Ti si flertovao sa drugim devojkama - rekla je Aleksandra.

Aleksandra, Printskrin: TV Pink

- Pa ti si budala i napolju. Je l' sam te poslao u Kaluđericu pre Zadruge? - rekao je David.

- Kad si bio mrtav pijan, kad si mi nokte polomio i napravio haos?! - pitala je Aleksandra.

- Ja pijan nikada nisam vozio, ja idem taksijem kad pijem - rekao je David.

Printskrin: TV Pink

- Ja sam se uplašila, istraumirala, milsila sam da ćemo da se slupamo! Vozio je mrtav pijan kola od njegove babe! Polupao je telefon i izgazio ga zbog sestre! - rekla je Aleksandra.

- Dečko ti je bio sa Karađorđem sa kojim ste šmrkali, šamarao te. Od toga se nisi traumirala?! - pitao je David.

Aleksandra i David, Printskrin: TV Pink

- Izvini, ja sam mislila da ćemo da poginemo, jer mrtav pijan kreten vozi. Uroljao se od votke i posvađao se sa svojom sestrom Suzanom, i bacio telefon i skakao po njemu kao lud. On mrtav pijan izlazi, baulja po ulici.  Krenuo je peške, ja sam krenula za njim, a njegova mama mi je vikala da ne idem za njim. Ja sam skinula prsten i gađala ga njim. Ja sam njega sprečavala da ide iz kuće. Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte. Kako me je po ruci zakačio, nokti su mi bili krvavi i u hanzaplastima. Posle toga je zbrisao. Njegova mama mi je rekla da se tako ponašao i njegov otac Goran - ispričala je Aleksandra.

- Molim Dejana i Dalilu da kače sve što se tiče nje. Je l' ti šmrkao tata kokain? Ti si mog tatu dva puta videla. Ako spominje mog, ja ću da udarim i te kako na ovog. Nikad pijan nisam vozio - zapretio je David.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO Idemo na Mars: Odnosno David ide jer ga je Ana tamo poslala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adi

    26. april 2019 | 12:35

    @Ikica vrlo ste losa osoba! Videli smo dobro ko laze a ko govori istinu. David sve laze! Ona ga jadna slepo volela, a on ju je samo iskoristavao! Kako je samo nevaspitan i primitivan! Skace kao majmun i psuje, a sve iz nemoci. Sve laze, cak i za sto ne bi trebalo.

  • Lejla

    26. april 2019 | 12:37

    Pa da, on voli piti i lud je u pijanom stanju. Evo mu je i krivonoga zabranila piti. Sve sto je Aleks dosad rekla dokazalo se klipovima da je tacno.

  • Zorana

    26. april 2019 | 11:56

    Aleksandra izdrzi,napred bori se za sebe i dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA