"Možete samo u du*e da je poljubite!" Gagi objavio Luninu sliku, a zbog onoga što je poručio pokrenuo je lavinu komentara! (FOTO)

Gagi je svojom objavom zapalio društvene mreže

  • 83
Gagi i Luna Đogani Foto: A.Nalbantjan, Marko Jovanović

Gagi Đogani objavio je na društvenim mrežama sliku svoje ćerke Lune iz Zadruge i pokazao koliko je ponosan na njenu lepotu.

Denser je uradio printskrin ćerke kako stoji za crnim stolom i komentariše, a na fotografiji blogerka je ozbiljna.

- Prirodna lepota. Možete samo u du*e da je poljubite. Večeras najlepša! Majka priroda! - napisao je Gagi u opisu Lunine fotke siguran da je njegova ćerka u kategoriji lepote "bez konkurencije".

 
 
 
View this post on Instagram
Prirodna Lepota! Mozete samo u dupe da je poljubite!@dani_force_of_love_no1A post shared by FUNKY "G"OFFICIAL (@gagidjogani) on

Pristiglo je dosta pozitivnih komentara uz ovu objavu, a svi su se iznenadili da je Gagi kao čovek u zrelim godinama na ovakava način izneo svoje mišljenje.

VIDEO: Luna zamešala guzom i svima redom priredila vrele kadrove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatan

    10. maj 2019 | 23:34

    Ti je ljubi u dupe. Zasluzila je, za sve vas zaradjuje. Crkli bi od gladi da nije nje. A ja necu, i retko ko ima apetit. Pustio si je u promet sa 14 god. Tada ste je i ostavili samu. I sta je radila? Znam licno. I sta bi bilo od nje, da je nije posle 2 godine uzela Gospodja. Znamo dobrociniteljku. Placala joj skolu i pravila joj komentare. I ma koliko se Gospodja trudila, a znam i koliko, nista se nije moglo uciniti. I jos je napravila haos. I nikada oprosteno biti nece. I sta ste radili? Nista. Ostala nedovrsena u svakom pogledu. Vaspitanje nista...obrazovanje nista..Moralnost..dno dna. Nikada zena ne moze biti. Defektna u svemu. I ti se hvalis. Cime Gagi? Cime? Cela nacija se stidi. Ko gleda rijaliti. I ti.mislis sa svojim plemenom da je proglasis pobednikom. To je nemoguce. Ja ti kazem nece moci. I neka ocuh, daje pare za SMS kao prosli put sta je dao..a rekao..dao sam 3.500 evra..nece proci. Srbija to ne zeli. Takav primer devojke NE ZELI DA POBEDI..NI SLUCAJNO. NISAM JA BIO NA RATISTU TAMO, DA GLEDAM KAKO POBEDJUJE TVOJA NEMORALNA CERKA...DJOGAJ. HVALA. I molim komentar obavezno da ide.

  • Aco

    10. maj 2019 | 21:36

    Prirodna lepota: dugačak nos prelomljen na sredini, na vrhu nosa budža, lice puno bubuljica, ogromno čelo sa dva naprsnuća, propala i opala kosa, nerazvijene grudi. Telo kao čiviluk. Ne kupa se ni jednom mesečno. Ne održava žensku higijenu. Nekulturna, neobrazovana i nemoralna.

  • Vaspitanje=kuca

    10. maj 2019 | 21:49

    Cecina cerka model i pevacica(u usponu),cerka Mire Skoric doktorka,cerka Zeljka Joksimovica isto normalna, a tvoja boze sacuvaj.Ima jos cerki poznatih koje su normalne,uspesne ali ove su mi prve pale napamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA