≫ 

"Bila je debeljuškasta, nema šta nije radila na sebi!" Stanija isprozivala Sanju zbog plastičnih operacija, ona zatim progovorila! (VIDEO)

- Nos, usne, i mislim da jedino njena guza ovde nije prava - možda nema silikon, ali je verovatno isisavala iz stomaka - pričala je Stanija o Sanji

  • 8

Stanija i Sanja ušle su u konflikt zbog estetske hirurgije i toga šta je koja radila na sebi, a Dobrojevićeva je zatim nanizala nekoliko stvari za koje misli da je Sanja promenila na sebi, iako je ona negirala.

- Slažem se sa Norom, gledala sam Sanjin ulazak i njen stav. Ušla je sa stavom, čvrstim principima i tako se tu slizala i izgubila...kao da ju je neko nagovorio. Što se tiče fotografija, i te kako je očigledno da je plastični hirurg tu imao posla... Nos, usne, i mislim da jedino njena guza ovde nije prava - možda nema silikon, ali je verovatno isisavala iz stomaka, pošto je bila debeljuškasta, i ubrizgala u guzu. Rekla je da nije radila ništa, ali mislim da je i te kako radila - rekla je Stanija.

Stanija Sanja Stanija Dobrojević/ Printskrin: TV Pink

- Kao da je bitno, ceo svet se operiše! Meni je glupo kad neko krije kad ima operacije, zato bih je osudila. 21. vek je, svi imaju ta ludila, evo i ja hoću botoks u čelo... Bitno mi je da ima prirodne grudi i to lepe - ubacila se Matora.

- Ja sam čka za ove pojedine! Ja nisam apsolutno ništa morala da radim, osim usana koje sam pokušavala da izvučem pre Zadruge 2, ostalo mi je još malo... Što se mene tiče, mogu samo da komentarišu, da laju, drugo i ne znaju - rekla je Sanja.

Stanija Sanja Sanja Stanković/ Printskrin: TV Pink

- Ja podržavam estetsku hirurgiju. Šta god da je uradila, lepo je - zaključila je potom Stanija.

Sanja je zatim podelila sa svima da je imala "fiks ideje", da je htela da joj "produže noge jer je niska", da izvadi rebra, da joj izvade "salo iz obraza"...

Pogledajte snimak:

VIDEO: Stanija: Očekivala sam od fejk lezbijke i prostitutke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budan

    12. maj 2019 | 19:04

    David kao pokisao posle Aninih uspomena! Ukopcava ko je ustvari Ana K! A ona ga spopala ljubiti, us'ala se da se David ne ohladi.

  • 🐤

    12. maj 2019 | 18:04

    Eto i baba stana ima nesto da kaze ,samo da joj se cuje glas😂😂😂😂😂

  • .

    12. maj 2019 | 18:16

    Rugao se lonac loncu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA