≫ 

"Ovo je momenat kada sam video i osetio ISKRENU ljubav između Marka i Lune!": Gagi se oglasio o vezi njegove ćerke i Miljkovića (FOTO) (VIDEO)

- Luna je ta koja će sama odlučiti sve po pitanju Marka - napisao je Gagi

  • 23
Gagi, Luna, Marko, Zadruga Foto: ATA Images/TV Pink

Luna i Marko, otkako su u vezi, se ili vole do besvesti ili se svađaju. Njihovu romansu prokomentarisao je otac Đoganijeve, Gagi Đogani, koji se oglasio na Instagramu.

- Nemojte da se bavite Lunom i Markom. Pustite ih da se vole i da njima bude lepo. Mi smo samo posmatrači. Nemoj da im sudimo, da im tražimo greške. Mi smo svi grešili, samo što smo zaboravili. Nismo mi ti koji treba da nalazimo njima partnere. Pratim šta se dešava na društvenim mrežama. Blago rečeno, užas! Luna je ta koja će sama odlučiti sve po pitanju Marka. Mi smo tu samo da podržimo i ćutimo. Što se tiče Lune , uz nju sam, šta god ona bude odlučila. Tata je uvek uz nju! Njihova veza je meni potpuno OK! Lunina pobeda će biti dupla , ako opstanu i izadju zajedno. To bi za nju bio veliki uspeh! - napisao je Gagi.

Zatim je nastavio.

- Ovo je momenat kada sam video i osetio ISKRENU ljubav izmedju Marka i Lune! Posebno od strane Marka, kada je iskreno zagrlio moju Lunči! Najsrećni sam kada vidim da je moja princeza srećna! Njen ISKREN osmeh je meni sve u životu ! Tada sam ispunjen! - istakao je denser.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga Specijal: Prema vašem mišljenju Luna je carica, Aleksandra pobednica, a Ana folirant!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P

    26. maj 2019 | 22:39

    Šta znači tatine rečenica:" Puno na pobeda će biti dupla, ako opstanu i izadju zajedno "??!! Je li on to želi nešto da kaže? Pa, oni ne znaju ni da sakriju ono što treba da sakriju, bar do kraja.

  • Aki

    26. maj 2019 | 22:07

    Princeza? Kraljica? Sve je samo to nije, ne treba deci povladjivati bas sve,nju treba ponovo vaspitavati, sve ispocetka, mozda onda Bude normalnija

  • 😜😜😜

    26. maj 2019 | 23:06

    Da,da "iskrena ljubav" dok ne uzme škodu a onda će Lunči iskoristio si me i šutnuo me kao kera!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA