Davidova majka otkrila koliko godina ima Aleksandrin novi dečko, ali i kako je zarađivala novac napolju!

- Ona je tek krenula sa tim posle diskvalifikacije iz rijalitija. Pre se nije time bavila, pa samim tim nije imala nikakav novac - rekla je Biljana

  • 24

Davidova majka Biljana Dragojević, progovorila je vezi svog sina sa Anom Korać, ali i o njegovoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić.

Biljana je svojevremeno podržavala Aleksandu, dok je o Ani imala vrlo negativno mišljenje, međutim Davidova majka je sada promenila ploču.

- Iskreno ne verujem Filipu Mijatovu. Njegov lik i komentari mi ne ulivaju poverenje. Anu ne poznajem, tako da ne mogu da tvrdim da znam bilo šta o njoj. Vidim da se njih dvoje drže dobro bez obzira na sve priče. Uostalom, sve su to priče bez dokaza. Nek neko da neki dokaz za ono što govori. Neka se njih dvoje drže do kraja zajedno. Vidi se da tu postoje neke iskrice među njima. Čini mi se da se vole. Ja sam tada mislila da će to između Davida i Ane biti samo flert koji će proći za nedelju dana. Zato sam i reagovala ishitreno - rekla je ona, pa prešla na Subotićevu.

Ana Korać David Dragojević Ana i David, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Biljana je rekla da od Aleksandre nikada nije tražila, pogotovo ne za kuću ili lokal, kao i da nije dozvolila da se renovira krov na njenoj kući. Davidova majka dodala je da je Aleksandra najviše zarađivala od reklama i to 50 do 100 evra.

- Ona je tek krenula sa tim posle diskvalifikacije iz rijalitija. Pre se nije time bavila, pa samim tim nije imala nikakav novac. Ono što je zaradila u rijalitiju je sama trošila jer je David bio u Americi. Uostalom, glupo je meriti ko je koliko novca potrošio na nekoga. Ne znam ni koliko su novca zaradili njih dvoje iz rijalitija ni koliko su trošili -  izjavila je i dodala da zna ko je Aleksandrin novi dečko:

Aleksandra Subotić Aleksandra, Printskrin: TV Pink

- To jeste neka početna veza. Počeli su sa druženjem. Ne znam koliko on želi da se eksponira, ali znam da postoji i da je stariji od nje. Ima godina koliko i Karađorđe, možda je dve godine mlađi, a Karađorđe je 1973. godište.

Biljana Dragojević, Majka Davida Dragojevića, Veternik Biljana, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Davidova majka otkriva: Aleksandra i ja smo se dogovorile da ona napusti naš dom

(Telegraf.rs/Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezija

    3. jun 2019 | 06:42

    Biljana je neko ko mi se uopste ne dopada ali moram reci da je Aleksandra toliki manipulator i da od nekih poluinformacija pravi price. PRODUKCIJA DO SADA NIJEDNOM NIJE POTEGLA PITANJE CABARKAPE, SIMPATIJE OD 45 godina itd.... spremaju je za finale a mozda i simpatija “milioner” vrsi pritisak na produkciju. Suma sumarum Alex nikad ali nikad nece biti kao Kija... iritantno je sve ovo sa aleksandrom i sve vise ljudi pise na portalima o tome kako se aleksandra stiti, kako joj se ne postavljaju pitanja.... na fb strani zadruge medju postavljenim pitanjima ima mnogooo pitanja za aleksandru ali nijedno joj nije postavljeno

  • pitanje

    3. jun 2019 | 09:59

    Zasto niko od novinara ne postavi pitanje Aleksandri o ovome kao i o raznim drugim temama, zasto produkcija ne pusta klipovi gde je Alex u prvih 5 meseci pravila haos? Ko nju stiti i zasto? Ozenjena simpatija- milioner od 45 godina? Produkcija je stitila Miljanu i evo sta se desilo!!!! Od Suboticke pokusavaju da naprave KIJU STO JE SRAMOTNO jer svetica Aleksandra nije ni do kolega Kiji! sta cemo sa pitanjima gledalaca koja se ne citaju a masovno se postavljaju Aleksandri na fejsu.... Nadam se da cete Vi kao objektivni portal u sluzbi naroda postaviti pitanja koja produkcija i ostali novinari ne postavljaju?

  • Sanja

    3. jun 2019 | 06:02

    Bilja je konačno shvatila ko je bila Aleksandra i koje je veliko zlo držala u kući. Bila joj je kao majka a sada pljuje po njoj i familiji Dragojević. Ana je barem mnogo bolji čovek od Aleksandre i lepo je vaspitana i kulturna a zanimanja se lako promene jer su promenljiva kategorija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA