≫ 

"Ovo je vrhunac!" Biljana se oglasila nakon snimka na kojem se David ljubi u usta sa Lazarom

- Od malena sam vaspitavala sinove da ni slučajno ne krenu tim putem i da nemaju sklonost ka istom polu - burno je reagovala Biljana

  • 15

Nedavno je na internetu osvanuo snimak koji je zapalio društvene mreže i izazvao lavinu komentara, pošto se na njemu vidi poljubac Davida Dragojevića sa Lazarom Jeremićem - u usta.

Kako to nije prvi put da se u pitanje dovodi seksualno opredeljenje Davida Dragojevića, rešila je da se oglasi njegova majka Biljana i prokomentariše pomenuti snimak, piše Scandal.

Lazar Jeremić David Dragojević Lazar i David, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Svašta sam proživela zbog rijalitija, i zbog Parova i zbog Zadruge, ali ovo je vrhunac - besno je poručila ona.

- Ako nešto ne mogu da podnesem i gledam, to je... Posle onoga što sam videla, divim se sebi što sam ostala na nogama. Od malena sam vaspitavala sinove da ni slučajno ne krenu tim putem i da nemaju sklonost ka istom polu - burno je reagovala Biljana.

Biljana Dragojević Biljana Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ne znam šta da kažem za taj poljubac. Ali, u jedno sam sigurna - moj sin nije gej! Sve to sa Lazarom je sprdnja i zezanje - uverena je Dragojevićeva majka.

Pogledajte strastveni poljubac Davida i Lazara:

VIDEO: Davidova majka je ovako pričala: Aleksandra i ja smo se dogovorile da ona napusti naš dom

VIDEO: Ana Korać za rođendan dobila specijalan poklon od bivšeg dečka Filipa

(Telegraf.rs/Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nela

    25. jun 2019 | 13:49

    A nije ovo jedini poljubac njih dvojice! Ima tu i sedanja u krilo, poljubaca, drzanja za ruke..Gledala sam kompilaciju njihovog zblizavanja "David i Lazar ljubav ce pobediti"!

  • maya

    25. jun 2019 | 14:01

    Goqpodjo Biljana, pratim vas vec neko vreme kao i Davida i Aleksandru i nikako ne mogu da shvatim zasto se vi stalno oglasavate po pitanju njihovih svadja. David je zasluzio sve one reci od Aleksandre zato jer dok je ona bila van on je nju ogovarao na svakom koraku rada niste reagovali a sad skacete i vredjate Aleksandru kad mu ona spominje porodicu i kad se svadjaju pa I on njoj spominje porodicu i vredja je zajedno sa Anom. I pritom ste jako vulgarni za jednu stariju gospodju!

  • AH

    25. jun 2019 | 12:54

    Biljana uopste ne poznaje Davida. Nazalost i on ce po svoj prilici otici od nje kao i Dejan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA