"Ona je bila drska, ja to ne podnosim": Marko progovorio o svađi sa Lunom (VIDEO)

- Imamo problem, ali ja kad imam problem i ja pričam o tome - rekao je Marko Miljković Ognjenu Amidžića

  • 21

Luna Đogani i Marko Miljković po ko zna koji put su se posvađali. Njih dvoje trenutno ne pričaju i, bar za sada, uspešno se ignorišu. Miljković je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem progovorio o svađi koju je imao sa Lunom Đogani.

- Rekao sam pre nekoliko dana da ćemo biti tolerantniji, ali ne vredi. Opet je krenulo u pogrešnom smeru, ona je bila drska, ja to ne podnosim, tačno zna gde da me pogodi da me iznervira. Sinoć sam opet počeo da joj pričam neke ružne stvari, ali sam se ujeo za jezik, hteo sam da joj kažem svašta, nju je to uvredilo. Kad je bila svadba i kad je bilo njeno ponašanje, isto je bilo moje vređanje, ali nije isto odreagovala, shvatio sam da postoji neka gluma tu i to mi se nikako ne sviša. Sve je bilo isto kao i juče, rekao sam joj isto i posle 10 minuta je došla sa osmehom. Sinoć sam joj samo rekao p... i nju je to mnogo povredilo - rekao je Marko i nastavio:

- Imamo problem, ali ja kad imam problem i ja pričam o tome. A onda kad ima problem, ona neće meni kaže, da to nju ne bi ponizilo napolju. Ja onda motam film, razmišljam o čemu smo pričali sve, da li je to oko zajedničkog života, da li je nju to povredilo jer ne mogu da dam odgovor dok smo u ,,Zadruzi", jer moramo videti kako ćemo se navići na jedno drugo, ne znam ni ja. Ja bih voleo zajednički život, ali ja ne mogu da joj dam konkretan odgovor, jer moraju da nam se poklope životne navike i sve. Preko 90% sam siguran da možemo da funkcionišemo napolju, a ona kao volela bi, pa je prokomentarisala da ispada da je ona kao neka paćenica i da me moli da živimo zajedno. Za mene to nije mala stvar - rekao je Miljković i dodao:

Zadruga Ognjen Amidžić i Marko Miljković Printskrin: TV Pink

- Sinoć sam rekao da jedan dan ne razgovaramo, pa da vidimo sutra da popričamo, ljudski je na neki normalan način, pa ćemo videti šta i kako. Šteta je, iskreno sinoć je mene povredilo to što je rekla da je nju povredilo, jer sam ja nešto rekao. Na svadbi je nije povredilo, a sad jeste. Kad je videla da zadrugari bacaju drvlje i kamenje na mene, ona je skočila, meni tu nešto nije jasno. Dovodi mi njenu emociju u pitanje, moram ozbiljno da porazgovaram sa njom, da vidim o čemu se radi. Meni je užaš kako se ona ponaša, drska, da mi se to napolju dešava, samo bih se sklonio, a ovde ni nemam gde da se sklonim, kreće neko bahato ponašanje, za koje zna da me nervira. Čekam da se stišaju strasti, pa ćemo videti - zaključio je Marko Miljković.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga Specijal: Oni su diskvalifikovani iz Zadruge, a ukupno ih je 16:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidoje

    30. jun 2019 | 11:09

    Luna jesta drska prema svom dečku za crnim stolom. Da svi vide kako je ona Velika Zvezda i da joj se može. Ni jedna druga zadrugarka se tako ne ponaša.

  • istooo

    30. jun 2019 | 02:31

    Prvo sam bila na Luninoj strani ali sadaaaa Marko je 100 posto upravu!!! Luna je fistericna i isto isti je bilo i u zadruzi 1.... slobu je otkacila pred kraj. Luna ne moze da bude sama zato je i bila sa Markom

  • JANA

    30. jun 2019 | 07:36

    Sve vidjeno,kraj zadruge prekid veze,jadna ja,ja sam zrtva.Teski folirant ova Luna,da nije bio Miljkovic bio bi neko drugi ne bira ta..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA