≫ 

Luna pozelenela od muke kada joj je on rekao da kopira Kiju, a onda ušla u sukob sa Matorom! (VIDEO)

- Time što ja želim da se bavim pevanjem ja nekoga kopiram? Ja nikome prijatelje nisam ukrala, zašto spominjete osobu koja mi nije ni u malom mozgu - pravdala se Luna

  • 45
Luna, Sanja, Matora Printskrin: TV Pink

Luna Đogani pobesnela je tokom izlaganja Lepog Miće koji je ispričao da blogerka kopira Kiju Kockar, te da sada i ona hoće da postane pevačica kao Kija, ali i da se druži sa istim ljudima kao Kockareva.

Ove reči su povredile Đoganijevu, pa je ušla u sukob sa Mićom.

- I Luna će kao i Kija na muzičku scenu. Čuo sam kad je Marko ovde rekao Luni da će da je vodi u Brus. Verovali ili ne, isto tako je i Kiji rekao da će da je vodi u Brus, kao što sada Luni govori. Počela si druženje sa Zerinom, Minom i Aleksandrom, a završila si druženje sa Anom, Sanjom i Matorom. Kopiraš Kiju u svemu. Uzimaš joj prijatelje - rekao je Mića.

Lepi Mića Lepi Mića, Printskrin: TV Pink

- Mani se više Lune. Ne znam zašto ti imaš potrebu da mene uvek spominješ. Time što ja želim da se bavim pevanjem ja nekoga kopiram? Ja nikome prijatelje nisam ukrala, zašto spominjete osobu koja mi nije ni u malom mozgu. Sanja i Matora su znači problem? - uzvratila mu je Luna.

Mića je svojom izjavom napravio haos i doveo do novog sukoba Đoganijeve, Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković.

- Tražila si samo način da se posvađamo, da bi se sklonila od vas. I ti (Sanja) isto. Ti mene kao gotiviš, ne možeš da me gledaš očima. Sve vreme pokušavaš da spustiš loptu zbog Jovane - prebacila je Luna Sanji.

Luna Luna, Printskrin: TV Pink

- Ja nikada nisam rekla da ti ne treba da budeš sa Markom, a ti si rekla Matoroj da ne treba da bude sa mnom. Ti prevrćeš očima ovde kada sam ja u pitanju za neke situacije. Evo za svadbu, kada smo birali deveruše. Ja sam ono danas u šali rekla kao Jovani: "Hajde da se posvađamo, svi parovi se pred kraj svađaju" - odbrusila joj je Stankovićeva, a onda se u raspravu uključila i Matora:

Matora Matora, Printskrin: TV Pink

- Ni sa kim te nisam ogovarala, pričala sam sa mojom Sanjom. Da li sam te uvek podržavala? Ja sam rekla da ne mogu da prepoznam kada govoriš istinu. Ja se saosećam sa tvojom tugom, to je Luna koja je priznala sva svoja sr*nja. Ti mene izluđuješ, jer ti mene nećeš da saslušaš. Ti kažeš da sam ja rekla da je meni krivo što si ti sa Markom. Ja nikad nisam iznela mišljenje o tebi, osim tebi u lice. Da Luna, ja sada ne znam kada si ti iskrena. Sanja te nije pljuvala. Kija me nikada ovako ne bi napala - sasula je Matora sve u lice Đoganijevoj.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Setimo se gde su sve Sloba i Luna konzumirali vezu:

Ali i kako je Kija ušla u Zadrugu lane:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    2. jul 2019 | 11:45

    Nisi uzela prijatelje jer se pravi prijatelji lako i ne uzimaju ali si uzela muza iskoristila za radi opstanka u rijalitiju i sexa naravno bez kojeg nemozes.Naravno da si devojka bez svog JA i bez stava i samo gledas druge i kopiras i bolesno si ljubomorna i posesivna itd.. ..Odavno na tv nije bilalkigavija osoba i veci olos od Lune Dj.

  • 😋😋😋

    2. jul 2019 | 12:02

    Može tebi da se namesti pobeda ali narod te ne voli i dalje,to ćeš videti kada izađeš.

  • Aki

    2. jul 2019 | 15:23

    Ako luna pobedi to je poraz za nas normalne,za citav sistem I za rijaliti, prva je najvise kukala kako joj je grozno, kako sve u zadruzi mrzi, Ali eto morala da udje da zaradi novac, jer ne zna kako se drugacije zaradjuje, to je njena zahvalnost produkciji koja ju je pozvala I omogucila da zaradi toliko Novca koji je mogla samo da sanja da zaradi u normalnom zivotu bez skole I bilo kakvog zvanja, ne bih joj dala iz inata da pobedi, da se malo spusti na zemlju I nauci da se ne psuje kuca u koju te je neko pozvao, jer da nije bilo zadruga ne bi bilo ni nje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA