≫ 

David neće da ga majka dočeka u studiju

- Sve to što je ona izgovarala i radila, sam ja krivac. Najveće s*anje sam napravio ja, sve to što je izgovoreno, to što nisam bio direktan, ali sje*ao sam se - rekao je

  • 6

David Dragojević priznao je da je grešio tokom Zadruge 2, naglasivši da je "sje*ao sve", a rekao je i da veruje da će sa bliskim ljudima rešiti nesuglasice.

- Davide, da te pitam, zašto ne želiš da ti majka bude u studiju? Zar nije normalno da posle svega što si prošao, da te baš ona sačeka? - upitala je Stanija Dobrojević svog rijaliti kolegu Davida Dragojevića, nakon što je čula šta je rekao.

- Naravno da će ona biti tu u studiju, ali nisam želeo, jer majka kao majka. Tipa, da sam ja unutra, ne znam šta će ko da joj kaže, da je uvredi. Mića i ja se sad ovde vređamo, oni to drugačiji doživljavaju nego mi. Mi se ovde izvređamo, posle nekoliko dana moramo da pričamo, oni i dalje udaraju u glavu - rekao je David.

Biljana Dragojević, Majka Davida Dragojevića, Veternik Biljana Dragojević, Foto: Nikola Tomić

- Znam šta sam ja, zna ona vrlo dobro stvari o kojima sam pričao. Može neko da laže, da maže, ali ona je upućena u sve. Ne znam što sam joj to rekao, jedva čekam da je vidim. Sve to što je ona izgovarala i radila, sam ja krivac. Najveće s*anje sam napravio ja, sve to što je izgovoreno, to što nisam bio direktan, ali sje*ao sam se. Niti Anu, niti mamu treba da osuđuje, ja sam to sve uradio. Gledaću sve da ispravim i sa bratom, i sa mamom, naravno da želim da dođe u studio sa ljudima koji me vole - odgovorio je David.

VIDEO: Bojović progovorio o aferi sa Aleksandrom, pa žestoko isprozivao Davida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    5. jul 2019 | 16:09

    Evo ja cu te sacekati ako budes u tim roze bermudicama i sarenim carapicama.

  • Zejna

    5. jul 2019 | 13:10

    Zna kakva mu je majka harlapaca, pa se plasi njene vulgarnosti. Ha, kao da mu je mungos bolji! Nasla vreca zakrpu.

  • 🐤

    5. jul 2019 | 13:22

    A staces ti kome kad takav, dno dna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA