≫ 

Glasajte za pobednika Zadruge 2: Ko zaslužuje 1. mesto posle deset meseci borbe? (ANKETA)

Od velikog finala Zadruge 2, koje će biti održano u subotu, 6. jula, deli nas još samo 24 časa

Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Stanija, Marko Miljković, Aleksa Savić, Ana Korać, David Dragojević, Printskrin: TV Pink, Telegraf, Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Do velike završnice Zadruge 2, finala u kojem će biti proglašen pobednik nakon punih deset meseci, koliko je trajao rijaliti, ostao je još samo jedan dan. 

Druga sezona popularnog rijalitija zatvoriće 6. jula vrata velelepnog imanja u Šimanovcima, koja su za učesnike Zadruge 2 otvorena 6. septembra 2018. godine, kada je njih 52 ušlo u Belu kuću.

Deset meseci kasnije, gledaoci će odlučiti ko će izaći odavde kao pobednik, bogatiji za 50.000 evra. Podsetimo, prošle sezone to je bila Kristina Kija Kockar, koja je javno bila izložena preljubi svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića.

Borba za opstanak među takmičarima je neizostavna i u ovoj sezoni, a do ovog trenutka na korak do finala ostali su: Luna Đogani, Marko Miljković, Stanija Dobrojević, David Dragojević, Ana Korać, Aleksandra Subotić, Mina Vrbaški, Nadežda Biljić, Maja Marinković, Jovana Tomić Matora, Lepi Mića, Zorica Marković, Suzana Perović, Aleksa Savić, Bora Santana, Marko Marković, Branislav Radonić Brendon, Lepi Mića.

Zadruga Zadruga 2 - finalno veče biće u subotu, 6. jula/ Printskin: TV Pink

Što se tiče ženskog dela rijaliti učesnica, uveliko se spekuliše koja će od njih odneti pobedu u drugoj sezoni Zadruge, a među onima koje, prema mišljenju gledalaca, imaju najveće šanse za pobedu, jesu: Luna, Stanija, Aleksandra i Ana. Ipak, u Zadruzi je, 24 časa pred veliko finale, ostalo njih 18.

Mi vas pitamo - KO JE ZASLUŽIO DA PONESE TITULU POBEDNIKA ZADRUGE 2?

Rezultate ankete objavićemo na dan velikog finala, u subotu, 6. jula - u 20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 500 lajkova

    6. jul 2019 | 08:40

    @Nije nikakva teorija zavere Probao sam da glasam vise puta i nista se ne menja, dok sa druge strane takodje sam probao da ostavim nekoliko komentara i da lupim sebi brdo lajkova kao sto cu sad, sto definitivno pali i radi. Tako da realnija je ova anketa nego ovi lajkovi dislajkovi i komentari. A da se razumemo da se ta anketa moze isfejkovati vi ni u snu ne bi pustili da Luna na njoj vodi. Vi bi prvi radili to sto kazete da se moze raditi a to je da se moze glasati vise puta. Vi se prvi sluzite takvim trikovima.

  • Zadnje vreme

    5. jul 2019 | 18:47

    Glasam za to da se ukine ovaj izopačeni program

  • Stasi

    6. jul 2019 | 08:19

    Glupost. Odlucila Produkcija. Ali po svemu pobedu bi trebala dobiti Aleksandra. Nije bila nemoralna i nije bila lazov. To sto je gresila, pa bila je mlada bez roditelja. Bas tako, bez podrske bilo koga. To ne znaci, da joj ne treba dati sansu da sa svojim detetom krene dalje. Luna ne zaslyzuje, jer je pokazala nemoral svakog daba, lazi i foliranja. Isto...kao prosle godine. GLUMA I NISTA VISE.Spavati sa maminim bivsim je nevidjena sramota. Narod je ne voli. I neka Djogaj kupe SMS..pobeda nece biti pobeda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA