≫ 

"Krvavo sam ga zaradila, uspela sam u životu": Luna o stanu koji je dobila od Anabele (VIDEO)

- Ništa ne bi bilo tako savršeno bez moje mame i mog očuha Andreja - rekla je Luna

Luna Đogani Printskrin: TV Pink

Luna Đogani je u specijalnoj emisiji televizije "Pink" podelila utiske nakon pobede u "Zadruzi 2". Ona je istakla da se odlično oseća, a u jednom trenutku progovorila je i o stanu koji je dobila od svoje majke Anabele Atijas.

- Stan je bio opremljen kao da sam ga ja sređivala. Bila sam u šoku. Ona mi je uručila ključeve i izgovorila: "Ovo je tvoj stan". Stavilla mi je ključeve u ruke i počela sam da plačem, jer nisam mogla da verujem da sam doživela da za svoje 23 godine da se nalazim u sopstvenom stanu koji sam ja lično zaradila, i to krvavo sam zaradila. To je za mene najvećih uspeh, pogotovo za moje godine i smatram da sam uspela u životu. Ništa ne bi bilo tako savršeno bez moje mame i mog očuha Andreja. Nikad nisam sumnjala u ukus moje majke, ona je talentovana za te stvari - rekla je Luna Đogani.

Šta je sve Luna rekla, pogledaje detaljnije na sledećem snimku:

VIDEO: Luna dobila stan od Anabele:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stasija

    8. jul 2019 | 11:11

    Pa jeste. Ocuh dao 4000 evra za SMS drugi niko glasao nije. Produkcija pomogla i tako jedva 30% nakamcili. Ocuh mnogo voli Lunu, lep su par.

  • Žare

    8. jul 2019 | 08:34

    "Krvavo" si zaradila u oba rijalitija. U prvom vodeći ljubav pred suprugom svoga švalera, vodeći ljubav po stepeništima, štalama , kokošinjcima i svinjcima. Sada po WC-u, pred 30 cimera i milionskim gledalištem. Ti se devojko trebala pobediti u scenama za odrasle, ali si bruka i sramota svakog moralnog i poštenog čoveka na Balkanu koji se zgražavaju zbog tvoje pobede.

  • Mara

    8. jul 2019 | 08:58

    Šta je tvoj uspeh?Da sa 23 god izgledaš kao da si na pragu 40e? Da si nekulturna,nevaspitana,bahata ,iritantna i da se još hvališ time? Da živiš kao parazit i prenemažeš se po ceo dan? Da glumiš zaljubljenu žrtvu? Da si roditeljima ne dete nego sredstvo za rad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA