≫ 

Prva Aleksandrina ispovest nakon Zadruge: Žestoko o Davidu, njegovoj porodici, Ani Korać (VIDEO)

- To je obostrana korist, njoj treba marketing zbog posla, njemu trebaju neke pare, jer on više ne može da pobegne u Ameriku - rekla je Aleksandra u intervjuu za Telegraf.rs

  • 23

Aleksandra Subotić nakon završetka Zdaruge 2 ne krije da je razočarana u porodicu svog bivšeg deča Davoda Dragojevića. Ona tvrdi da im je odgovarala dok im je bila od koristi, a kako se situacija promenila, oni su odlučili da je se reše i za nekoliko dana svi kolektivno promenili mišljenje.

- Jako sam razočarana i imam osećaj da mene je ta cela porodica prevarila. Osećam se kao da sam bila u nekom filmu, seriji i kao da se neka porodica uigrala, dogovorila, da mene prevari. Nije bilo normalno da neko promeni mišljenje. Valjala sam im dok sam im bila im od neke koristi, onda kada su me na neki način iscedili kao krpu, onda su rešili da me se reše. Samo što niko nije očekivao da ću se vratiti i da ću izneti to što sma iznela. Znali su da su mi značili, verujem da su se oslonili na to ljudsko u meni, ali morala sam i rekla sam sve ono kako jeste - počela je priču Aleksandra.

Aleksandra Subotic Aleksandra Subotić Foto: ATA Images

Subotićevu je Davidova majka Biljana Dragojević otvoreno podržavala pre povratka u Zadrugu 2, a tokom finalne emisije, kako je rekla, pobegla je iz studija kako je ne bi srela.

- Biljana, David, Ana, žena onog kriminalca... su pobegli čim sma ja izašla. Čim je rečeno da ja izlazim, oni su pobegli iz studija. Biljanu nisam uopšte videla, niko me nije pogledao ni obratio - kaže Subotićeva.

Aleksandra smatra da su Ana i David u vezi iz koristi i da će je koristiti dok može.

- Ma, kakva crna veza, to je veza iz obostrane koristi. Ne znam, možda se ona jeste malo primila na njega, barem je to tako delovalo unutra. To je obostrana korist, njoj treba marketing zbog posla, njemu trebaju neke pare, jer on više ne može da pobegne u Ameriku, zabranjen mu je ulaz tamo i oduzeta mu je viza. Što se tiče "Girosa", znam da ne radi, ali ne znam da li je tačno, čula sam neke priče ali neću da iznosim. Čula sam i da je možda izgubio i taj honorar što je zaradio. Tako, sad mu je, nek se drži uz Anu, nek je ščepa i nek je koristi dok može, dok ima prilike da uzme neke pare - kaže Subotićeva.

Finale 2, Zadruga Ana Korać i David Dragojević Foto: Nikola Tomić

Aleksandra uživa u ljubavi, a za Telegraf.rs otkrila je kako je izgledao njen susret sa simpatijom i šta njena majka Ljuba Pantović misli o njemu.

- Moja simpatija je mene sačekala i ne samo to, nego se čovek totalno zaludeo rijalitijem, a znam da on nikad u životu rijaliti nije gledao. Slao je svima pare, mom ocu, svojim prijateljima... da glasaju za mene. To je bila jedna čitava organizacija podrške meni. Čula sma od njega da je od prvog dana kada sam otišla tamo sve pratio, kao i njegova porodica, pravili su organizacije, glasali. Čovek je baš bio uz mene i hvala mu - rekla je Aleksandra i dodala:

Aleksandra Subotic Aleksandra Subotić Foto: ATA Images

- Kad sam izašla upoznala sam njega i moju mamu. Ljuba je bila oduševljena, rekla je da je jako fin, staložen, dobar, miran.. Videli smo se to jutro i onda smo otišli kod nejga u vikendicu o kojoj sam toliko pričala. Otišli smo tamo, napravili smo neki ručak i svi smo sedli, moja ćerkica, njegov sin, njegova porodica, moja prijateljica... Bilo je sjajno, Ljuba za sada ima pozitivno mišljenje o njemu. On je jedan uspešan, jako ostavaren čovek,  ne znam nd bih mogla ništa da mu zamerim - zaključila je Subotićeva.

Šta je sve Aleksandra rekla, kako komentariše rijaliti parove Staniju i Marka, Lunu i Marka, pogledajte u videu na početu teksta.

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sigurno

    8. jul 2019 | 20:56

    Aleksandri ego ne dozvoljava da sebi prizna da ju je decko ostavio zbog druge zene, pa izmislja kako je prevarena i iskoriscena. Sestro, ugojila si se, pravila si mu scene, nevidjeno ga smarala i zamenio te je drugom koja mu se svidela bas zato jer se nije ponasala kao ti. I tacka!

  • Sandra

    8. jul 2019 | 21:40

    Bas mi je drago sto se Aleksandra resila bede! Ona jadna trazila zastitnika, a dobila nasilnika! Ha, eto mu sad Ana Korac, i neka im je sa srecom.

  • Aaaaa

    8. jul 2019 | 21:47

    Kakva jadnica kakva je tvoja porodica bolje se to zapitaj zrtvice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA