"Imam izvore sa kojima sam bila!" Mina otvoreno o prostituciji i bivšim učesnicama Zadruge!

- Ne kajem se što sam priznala, u ovoj kući je 70 odsto devojka isto to, ali nemaju petlju da to i priznaju - rekla je Mina

  • 14
Mina Vrbaški

Foto: Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški, nakon što je u Zadruzi priznala da se bavila najstarijim zanatom, tvrdi da nije jedina, te ta su se još neke takmičarke bavile prostitucijom, ali to nisu htele da priznaju.

Minina izjava u Zadruzi podigla je veliku prašinu i izazvala lavinu komentara, pa dok su neki tvrdili da je razumeju, drugi su je žestoko kritikovali.

- Ne kajem se što sam priznala, u ovoj kući je 70 odsto devojka isto to, ali nemaju petlju da to i priznaju. Znam provereno da se one bave prostitucijom. Imam svoje izvore sa kojima sam ja bila, slučajno oni nekog znaju. Oni su mi sve potvrdili i ja sve znam - oštro je poručila Mina i dodala kako su njeni najbliži reagovali na njeno priznanje:

- Mama i ja još uvek nismo pričale o svemu, nismo komentarisale moje priznanje i nije me kritikovala. Pričaćemo za jedno dve-tri godine, kada se sve slegne.

Mina Vrbaski

Mina i Ivana Vrbaški, Foto: Nikola Tomić

Mina kaže da nije zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju, ali da to planira da ispravi i da se u drugačijem svetlu publici predstavi u Zadruzi 3.

- Svojim učešćem sam 30 odsto zadovoljna, a 70 odsto nisam, ali valjda ću to da promenim učešćem u “Zadruzi 3”, nadam se da će biti mnogo bolje. Mama podržava moju ideju za ponovni ulazak, ona bi volela da sam tamo, da može konstantno da me prati i da vidi gde sam i šta radim, što baš i ne može kada sam u spoljnom svetu - navodi ona i dodaje da od napuštanja luksuznog imanja u Šimanovcima svakodnevno radi na sebi:

- Jedva sam čekala da izađem da se promenim i poradim na sebi što je i najbitnije. Mislim da se vidi po meni sada koliko se pozitivno menjam i napredujem.

Luna Đogani pobedila je u drugoj sezoni Zadruge, a Mina navodi da je to i očekivala i da je zasluženo osvojila prvo mesto.

- Meni su favoriti bili Luna i Aleksa i drago mi je što je baš Luna pobedila, zaslužila je. Dve godine je provela ovde i za mene je ona pravi pobednik - rekla je ona.

Luna Đogani

Luna, Foto: Nikola Tomić

Majka Mine Vrbaški Ivana otkrila je da još uvek nije sa naslednicom sumirala utiske iz njenog učešća u Zadruzi, ali da joj zamera što je priznala da se bavila prostitucijom.

- Svaka škola se plaća, platila je i Mina. Mislim da ona nije baš najgora i ne treba joj baš toliko zamerati, ima tu i gorih stvari. Što se tiče čuvenog priznanja, nismo razgovarali o tome, ali znam da ćemo pričati normalno bez okršaja. Jedino što je Mina pogrešila u “Zadruzi 2” je to priznanje, ništa drugo nije uradila što ostali nisu - poručila je Ivana.

VIDEO: Mina Vrbaški: Ja sam primer mladim devojkama da ne krenu stranputicom

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    14. jul 2019 | 04:40

    Hahahhaha kaze da se promijenila,a ona danas otišla na Crnogorsko primorje eno je na instagram skače po jahtama.

  • tanja

    14. jul 2019 | 18:01

    Nikada ona neće prestati da se bavi zanatom na koji ju je naučila majka.

  • markan

    14. jul 2019 | 07:34

    legalizovati najstariji zanat sto pre drzave gdeje to legalno zive bolje i nema silovatelja dece a radnice su ionako sa nasih prostora zivela sloboda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA