"On je čista matematika i taktika!" Zorica u svom stilu oplela po Marku, pa prokomentarisala Lunu!

- Prijalo joj je sa Markom jer ne može sama da funkcioniše, što je i priznala. Onda je počelo njegovo odvratno ponašanje, i to je nedopustivo - rekla je pevačica

  • 28
Zorica Marković, Luna Đogani, Marko Miljković

Printskrin: TV Pink, Youtube/Zadruga Official

Bivša učesnica Zadruge i pevačica Zorica Marković poznata je po oštrom jeziku i surovo iskrenim komentarima zbog kojih je mnogi takmičari nisu voleli.

Zorica je nakon deset meseci učešća u Zadruzi ponovo među pravim prijateljima, a sada je bez dlake na jeziku prokomentarisala bivše cimere iz Zadruge.

Zorica je isprićala šta misli o pobedi Lune Đogani u ovom rijalitiju i otkrila da li smatra da je ona zaslužena ili nije.

- Ne. To sam joj i rekla. Mislila sam da je poučena lošim iskustvom, svi smo joj o tome govorili, a ispali smo najveći neprijatelji po izjavama njene porodice na društvenim mrežama. Za mene je ona gubitnik i džaba joj sve. Navikla sam ja na pljuvanje, ali ona je oštećena. Da je išla sama, možda bi i uspela. Po meni, Aleksandra je trebalo da pobedi jer je prevarena i zgažena - zaključila je pevačica.

Luna Đogani

Luna, Foto: Nikola Tomić

Nakon ovoga Zorica je iznela svoje mišljenje o tome da li Anabela Atijas, majka Lune Đogani svoju ćerku savetuje pametno.

- Da sam majka neke devojke, ne bih joj dala da uđe tamo. Što se tiče njih dve, suvišan je svaki komentar jer se sve videlo. Velike su pare koje je Luna zaradila, i to poštujem, ali nije sve u parama. Nisu joj pale s neba, zaradila ih je. Nemam dlake na jeziku i sve sam rekla šta sam mislila, svidelo se to nekome ili ne. Oni su me vređali javno, a budu li me još jednom čačnuli, definitivno ide tužba. Za to nikad nije kasno. Luna mi ove godine nije bila sfera interesovanja jer se nije loše ponašala prema meni - rekla je ona.

Zadruga 2019 Finale

Anabela, Foto: Nikola Tomić

Na pitanje da li je Aleksandra Subotić doživela Kijinu sudbinu, Zorica je rekla sledeće:

- Rekla bih i goru. Prevara je prevara. U Aleksandrinom slučaju gore je samo to što ima dete, koje je živelo kod Davida, pošlo u vrtić. To su ozbiljne priče i ne treba se igrati sa tuđim životima i emocijama. A bilo je načina, na sve njegovo objašnjenje, zato smo se svađali i vređali. Ana i David su se za*ebali jer su mislili da će Aleksandra ostati napolju. Međutim, ljudi iz produkcije su razumni i vratili je. Učinili su joj uslugu da ne plati kaznu, još je osvojila i auto.

Aleksandra Subotić

Aleksandra, Foto: Nikola Tomić

Na komentare da je Lunina i Markova veza izrežirana zbog popularnosti, pevačica je rekla sledeće:

- Lunu ne mrzim, jer u meni to ne postoji. Ne mogu da mislim njenom glavom i podržim sve što je radila. Kada sam joj prvi put prišla i rekla, ona je počela da šišti na mene, po starom običaju, bez razloga. Saopštila sam joj da se neću svađati ako bude bila dobra. U kupatilu me je pitala šta da radi, rekla sam joj da sluša svoje srce i da mora u glavi da raščisti sa uspomenama prema Slobi. Prijalo joj je sa Markom jer ne može sama da funkcioniše, što je i priznala. Onda je počelo njegovo odvratno ponašanje, i to je nedopustivo. Osuđujem sve fizičke kontakte i agresiju. I ovo je jedna vrsta psihičkog nasilja jer ju je ponižavao. S druge strane, ona je sve to dozvolila jer nije imala hrabrosti i htela je da izgura priču do kraja. Eto, da ne bude ostavljena kao prošle godine, a on je čista matematika i taktika. Ja sam mu čestitala na kraju i znala sam da će biti visokoplasiran. Ako ništa drugo, zbog takvog maltretiranja podržaće ga Kijini fanovi.

Zadruga 2, Žurka, Pink Šimanovci

Marko, Foto: Nikola Tomić

Nakon ovoga otkrila je kakvo mišljenje ima o Mikijevom fizičkom napadu na Suzanu i Nadeždu.

- Suzana je govorila da je ona kriva jer ga je izazvala. A za svađu treba dvoje. To je za osudu. Žalosno je što je Nadežda ni kriva ni dužna izvukla deblji kraj. Ali, ako je znala da je čovek agresivac, šta će s njim? Niti je mala, ima mozga, nije glupa. Meni se njeno ponašanje nije dopadalo, zato sam joj govorila da je pala s Marsa - rekla je ona.

Miki Đuričić

Miki, Printskrin: TV Pink

Zorica je potom ispričala kakvi su joj planovi za naredni period.

- Pošto spavam u parku, oduzeli su mi kuću, nemam ništa i svi su me ostavili, spustiću se do Picinog parka da pušim kur*eve. Deset komada po 10 evra je 100 evrića, pa vi vidite. Međutim, dugačak je red od ovih, ali valjda ću i ja doći na red. Vidim, i zubi im se bele - našalila se pevačica u svom stilu.

VIDEO: Zorica i Mića raskrinkali Suzanu

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljiljana

    17. jul 2019 | 23:28

    Moze li neko, od vas dezurnih, da mi objasni, cime je Luna zasluzila da pobedi ? Marko, takodje. Uostalom, svi znamo da je to dogovor (za Lunu) napravljen pre ulaska. Ona je sama o tome pricala, a tako se odnosila prema drugima. Postedite nas te otrcane fraze "narod glasao".

  • Pop

    17. jul 2019 | 23:08

    Zorica je u pravu gluma i taktika je obostrana sve je viđeno u zadruzi jedan. A Đogaji da zahvale Marku što je branio alkohol jer bi svakog utorka gledali seriju "432"

  • Vec vidjeno

    17. jul 2019 | 19:29

    Sve, ama bas sve sto je rekla je vrlo korektna ocena stanja u zadruzi, bravo Zorice! Ja isto mislim da je Aleksandra trebala pobediti, jer se borila i protiv prevaranta Davida, njegove devojke krivonoge, pa i celokupne situacije u vezi odnosa u njenoj porodici! Mlada majka, bez nekog realnog oslonca, i svaka joj cast kako je sve izdrzala. Rasturacice veza i brakova nikako i nikada ne bi trebale biti pobednice ni u cemu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA