≫ 

Drama u programu uživo! Matora sva pomodrela tokom svađe s Anom, momentalno napustila studio (VIDEO)

- Mene boli ku*ac za tebe, ti se sa Anom druži i čuj se, ti mene ne interesuješ - rekao je Dragojević Jovani

  • 11

Sinoć tokom emisije "Narod pita" nastao je opšti haos kada su se Jovana Tomić Matora i Ana Korać žestoko se posvađale, a Matoroj su u jednom trenutku potpuno pomodrele usne.

U program uživo uključio se gledalac koji je smatrao da do kraja emisije neće doći do pomirenja Sanje Stanković, Koraćeve i Matore, a isto mišljenje deli Jovana.

- Donekle delim mišljenje sa ovim gospodinom. Mislim da to ne odlučujem ja i da tu treba baš da se popriča, mnogo stvari tu utiče, ne na mene direktno, ali možda na Anu indirektno. Vrlo je moguće da će se ovo desiti - rekla je Matora.

- Jovana i Sanja, ne znam kome se vi više dodvoravate, šta vas interesuje Ana i da li će ona vas nazvati, samo se ponižavate pred narodom. Znajući Aninu prošlost ona se promenila totalno, za sve to je krivac David, on je krivac preko Ane. Ona je vas odgurnula zbog njega, to je moje mišljenje. Matora i Sanja furajte svoj fazon, dokazale ste svoje, to što vi govorite Ani, to je ona trebala da nazove odmah vas, ako je tolika drugarica, trebala je to da uradi. Drži svoju lepoticu pored sebe i uživaj - zaključio je gledalac.

Jovana Tomić Matora, Ana Korać

Ana Korać i Jovana Tomić Matora, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Došlo je do žestoke svađe, Ana i Jovana vikale su jednana drugu, a onda su se u svašu ubacili Sanja i David.

- Davide, nemoj da se*eš! Ja ću Ani uvek biti pravi prijatelj i kada ti ne budeš bio tu i kada jesi - odgovoraila je Sanja Dragojeviću.

- Što je nisi ti nazvala i rekla "Izvini", nego opet u emisiji govoriš. Mene boli ku*ac za tebe, ti se sa Anom druži i čuj se, ti mene ne interesuješ - rekao je Dragojević.

Jovana Tomić Matora, Ana Korać

Ana Korać, Jovana Tomić Matora, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ana, ako ja tebi kažem, da ne treba da radiš nešto i pričam ti za stolom i ustaneš i ispadneš budala. Neću da ćutim, nego ću da kažem ono što mislim. Izvini ako sam nekada bila surova, ali sam htela da te dozovem. Tebe je tvoj dečko trebao da podrži. Moji te svi vole, očigledno da menw u tvom društvu neko ne voli. Ni ja o Davidu nemam lepo mišljenje, pa nikada nisam to rekla Ani! Sve vreme se Ana i David dopisuju, jedu g*vna, i znalo se da će ona da ćuti i uvek će tako da bude! Ja nemam lepo mišljenje o njemu, ali ga poštujem. Moj odnos sa Davidom, nema veze sa odnosom koji ima sa tobom. Zato i dolaze do ovih situacija! - bla je oštra je Jovana.

- Matora, smiri se, usne su ti pomodrile - smirivala je Dušica, pa je Matora napustila studio, kako bi se smirila.

Jovana Tomić Matora, Ana Korać

Svađa Ane i Jovane, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kako je igledala svaša Sanje i Ane pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    18. jul 2019 | 14:35

    Boze sacuvaj, ova Ana se deformirala od plasticnih operacija! Cuj, Ana drugarica?! Pa najveca budala je onaj ko misli da mu Ana moze biti drugarica!

  • LA

    18. jul 2019 | 12:31

    Oko cega su se ove " intelektualke" posvadjale? Jovana kao Minimaksov dr.Jupiterijanac, melje ko navijena niti ona niti mi znamo sta je htela da kaze. Ogroman promasaj Zadruge je uvodjenje ovih iz parova, svi dosadni, naporni i nezanimljivi.

  • Fred

    18. jul 2019 | 14:32

    Ovo je sve taj Davidov Mungos zakuhao! Kakve psovke i vulgarnosti covek upucuje Mici, Matoroj, Aleksandri i Staniji, to je neverovatno! Treba prijaviti njegov instagram! Molim objavite komentar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA