"Izvini!" Kija progovorila o odnosu sa Sanjom i Matorom, a onda otkrila veliku tajnu Stankovićeve

Kija je priznala i da se čula sa Lepim Mićom, te da su pričali puna dva sata

  • 72
Kija Matora Sanja

Printskrin: Youtube/Novo jutro, Foto: Nikola Tomić

Pobednica Zadruge 1 i pevačica Kristina Kija Kockar gostovala je u "Novom jutru" kod voditeljke Dee Đurđević, gde se osvrnula na prethodnu sezonu rijalitija, ali i na osobe sa kojima je bila u prvoj sezoni.

Kia je istakla kako smatra da je i dalje popularna iako je od Zadruge 1 prošlo godinu dana, a sve je traženija i pop pitanju pevačke karijere.

- Mislim da mi popularnost nije opala, ali kažu da ću posle Zadruge 3 nestati, tako sam čula poslednje. Samo da nestanem na nekom lepom mestu - našalila se Kija u emisiji.

Kija Kockar

Kija Kockar/Printskrin: TV Pink

Kija i Dea su se dotakle rijalitija, a Kija je ponovo rekla kako je njen uslov za ulazak u Zadrugu 3 milion evra.

- Ja znam da je to nemoguće da mi daju, zato i tražim te uslove - poručila je, a onda se osvrnula na nedavno završenu Zadrugu 2 i odnos sa pojedinim učesnicima, za koje se spekulisalo da nisu u dobrim odnosima.

- Dobra sam ostala i sa Matorom i sa Sanjom. Mnogi su tu komentarisali da sa njima imam neki problem zbog svega što se izdešavalo unutra... Ne, zaista. One su jedinke za sebe i ja nikome ništa nikad nisam branila. Svako radi ono što želi, dok mene nešto ne ugrožava, ja sam ok. Tu je i Lepi Mića sa kojim sam ostala u super odnosima, čuli smo se pre neki dan, pričali smo dva sata - otkrila je pobednica Zadruge 1.

Zadruga zurka

Matora i Sanja/Foto: Nikola Tomić

Takođe, Kija je otkrila i da će se Sanja takođe posvetiti pevačkoj karijeri i da je podržava u tome, te da priprema novu pesmu koju joj, otkrila je tajnu, radi Ognjen Amidžić.

- Čula sam joj pesmu, super je pesma, ja ne znam da li smem da otkrijem... Sanja, izvini - rekla je Kija.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali Princ

    22. jul 2019 | 09:13

    Ja kod ove Kije čujem samo bla bla bla ha ha ha šalim se pa onda opet bla bla bla ha ha ha šalim se. Ima li ova žena ponekad makar nešto ozbiljno da ispriča.

  • Dragana

    21. jul 2019 | 18:49

    Kija je carica!!!

  • Kijina pahuljica

    22. jul 2019 | 10:46

    Dea je primer jake žene, a Kija kukumavke i ptice zloslutnice. Dea je nastradala ni kriva ni dužna, a nikad nije nikog okrivila niti kukala već se uhvatila u koštac sa situacijom i krenula da se bori.Kija kukumače za brakom od 3 meseca, a nije imala intimne odnose sa mužem 2 godine, varala ga gde je stigla. Kija je mogla da opere kosu i obuče bar beli grudnjak. Štrokava je i zapuštena. Bivši muž se prolepšao, izgleda top čim se rešio energetskog vampira. Treba svaki put da ustane kad ga pomene, jer je trpeo 5 godina i na konto njega se obogatila i proslavila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA