• 10

Kud te stvarno ne iskasapih! Nadežda besna kao ris zbog Tomine izjave da ga je gađala flašom u glavu

Biljićeva je pobesnela zbog Tomine izjave da ga je gađala flašom u glavu i da je pokušavala da stupi sa njim u kontakt preko njegove majke

  • 10

Nadežda Biljić oglasila se nakon što je Tomislav Panić, posle današnjeg privođenja i saslušanja, izjavio kako ga je ona gađala flašom u glavu tokom rasprave koja je kulminirala na sudu uz tvrdnje da ju je pretukao. 

Toma je danas, 26. avgusta, saslušan u Prekršajnom sudu u Beogradu, ali ne zbog incidenta sa Nadeždom, već zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila pre Zadruge 2. Iz suda je izašao nasmejan, a potom je i dao kratku izjavu koja se tiče i slučaja sa Nadeždom uz tvrdnju da je nije tukao.

Toma Panic sud

Tomislav Panić ispred Prekršajnog suđenja/Foto: Marko Jovanović

- Desio se udarac flašom u glavu, a onda sam ja nju odgurnuo. To je bio kraj. Ona jeste pala preko stola i tu se sve završilo. Nadežda je inače nežno biće i ja sam pogrešio što sam je uopšte odgurnuo. U situaciji u kojoj te čovek udari flašom u glavu, ili bilo čim da te udari u glavu, ne možeš da se kontrolišeš. Ali, pogrešio sam što sam je uopšte gurnuo - izjavio je Toma, posle čega se Nadežda oglasila na Instagramu uz poveću objavu.

Toma je takođe izjavio da je Nadežda pokušavala da ga kontaktira preko njegove majke, ali da on to ne želi.

Nadeždina objava u celosti nakon ove izjave:

Nadežda Biljić

Printskrin: Instagram/nadezda_biljic_official

Nadežda Biljić

Printskrin: Instagram/nadezda_biljic_official

Nadežda Biljić

Printskrin: Instagram/nadezda_biljic_official

VIDEO: Toma: Nadežda je posle svega mene pokušavala da dobije, ali se ne javljam

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ...

    Zamislite da je zena rekla da ju je muskarac udario a da je muskarac ovako nesto izjavio? Kakva bi reakcija onda bila?

  • ljiljana

    Komentari su razliciti, uvek bili i bice. Realno, mislim da su oboje u problemima licnosti. Nije im lako. "Kriziraju" i jadan i drugi. Spustite loptu i dozvolite ljudima da se "pronadju" - izlece. Oboje imaju i kvalitete i mane. Nista cudno.

  • Stana

    Tomu treba lisiti slobode, makar za neku minimalnu zakonsku kaznu! Nije Nadezda prva koju je udario! U zadruzi je nasrnuo na Maju i vukao je za kosu u zatvoru, udario je i Marijanu, sinoc je devojka pricala! Nasrnuo na Minu, jedva ga sprecili! Dakle, on je nasilnik, tacka, kraj!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima