"Ne mogu da ga ignorišem!" Mina otvorila dušu, priznala šta oseća prema Tomoviću i zaplakala

- Ja sam svesna da ulazim u probleme, jer se on ovde sa devojkama igra - rekla je Mina u Rajskom vrtu

  • 8
Mina Vrbaški Printskrin: TV Pink

Mina Vrbaški progovorila je o odnosu sa Vladimirom Tomovićem i otkrila šta joj leži na duši kada su u pitanju njene emocije prema njemu. 

Mina je bila u Rajskom vrtu i Drvetu mudrosti se poverila do najsitnijih detalja.

- Biću iskrena... Kao što svi znaju, imala sam neke emocije prema Vladimiru. Moja najveća greška i krivica je što mu nisam to rekla pre nego što se on smuvao sa Stanijom i to sebi nikad neću oprostiti. Da sam mu rekla, sigurno njih dvoje ne bi ni bili zajedno, on ne bi bio diskvalifikovan...

- Moj najveći problem je što ja ne mogu da kontrolišem svoje emocije. Moja stara osećanja prema njemu su se vratila, postala sam opet prisnija sa njim, ja njega i mnogo volim i mnogo mi je drag. Ali ja sam svesna da ulazim u probleme, jer se on ovde sa devojkama igra - rekla je Mina.

Mina Vrbaški Mina Vrbaški/Printskrin: TV Pink

- Ja vidim da mi on vraća za to što sam ga vređala kad je bio diskvalifikovan, ali mislim da više nema potrebe više da mi vraća. Došla sam ovde da budem srećna i pokušala sam da ugasim emocije, ali to nije bilo moguće - ispričala je Mina i dodala da je izgubljena i da ju je najviše strah da je on ne povredi.

- Ne mogu da se iskontrolišem. I opet ispadam budala. Svesno znam šta radi i ne mogu da ga iskuliram, jer on onda krene za mnom i ne mogu da odolim tome... - priznala je Mina i rekla kako će pustiti da prođe vreme i da on odluči da li su zajedno ili ne.

Vladimir Tomović Vladimir Tomović/Printskrin: TV Pink

Mina je otkrila da je sinoć skinula prsten s ruke, zbog Vladimira. A onda je zaplakala.

- Najveći strah mi je da ću biti izigrana s njegove strane - rekla je.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    25. septembar 2019 | 18:24

    Mina samo da zaskoči nekoga. To je jedino sto ona zna i tako ostaje duze. Tuzno i zalosno ali tacno. Preci ce ona na sledecega kad ukapira da od ovoga nema fajde.

  • Zana

    25. septembar 2019 | 17:28

    Dugo si ti i izdrzala,svi znamo ko si,sta si,koliko si momaka promenila u ove 3 sezone,mislim da ce ti malo teze ici sa Tomovicem....

  • Ane

    25. septembar 2019 | 16:45

    Cekaj cekaj, skinula je prsten ? Kakv prsten? Nije valjda imala verenika ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA