"Ružno je što Anabela krivi Lunu za razvod": Gagijeva sestra ogorčena na bivšu snajku

- Gagi je bio Anabelin muž, zaista je ružno tako pljuvati po njemu, on nije hteo da priča takve stvari niti da iznosi njihovu intimu u javnost - rekla je Gagijeva sestra

  • 9

Starija sestra Gagija Đoganija, Nađa, zamera bivšoj snajki Anabela Atijas što svoju ćerku Lunu Đogani krivi zbog razvoda od Andreja Atijasa.

Nađa smatra da je Anabelino ponašanje ružno i ističe da Gagi ima podršku cele porodice.

- Pratimo Gagija i prezadovoljni smo. Cela porodica je uz njega i zaista ima našu podršku. Prvo smo se iznenadili kada nam je saopštio i nije nam bilo svejedno, ali kasnije smo popričali i shvatili da svi treba da ga podržimo. Pred ulazak sam mu savetovala da bude kakav jeste, da se ne svađa i da bude uvek nasmejan. Starija sam od njega i uvek me gledao kao majku, oko svega se savetujemo i dogovaramo. Mi smo jedna složna porodica i uvek smo tu jedni za druge. U trenutku kad je otišao od Anabele, živeo je kod mene u Zemunu tri godine - rekla je Gagijeva sestra.

Nađa je poručila da je zamerila bivšoj snajki teške reči koje je javno uputila Gagiju.

Luna Đogani, Anabela Atijas, Zadruga 3, Ulazak u zadrugu 3 Anabela Atijas sa ćerkom Lunim Đogani, Foto: Nikola Tomić

- Gagi je bio Anabelin muž, zaista je ružno tako pljuvati po njemu. S druge strane, on nije hteo da priča takve stvari niti da iznosi njihovu intimu u javnost. Zašto sada ne iznosi intimu i zašto priča o tome zašto se razvodi od Andreja? Anabeli su za sve drugi krivi, verovatno je to i sada slučaj. Opet, ružno je reći da je Lunino učešće u rijalitiju bilo kako doprinelo njihovom rastanku. Treba i dete posle to da misli, da te reči uvrti u glavu pa da se opterećuje i oseća krivom, a naravno da ona nema veze sa tim. Anabela treba da živi svoj život, a decu da ne dira. Daleko joj lepa kuća, što bi se reklo. Meni je bitno samo da su Luna i Nina dobro i da su lepo vaspitane - objašnjava Gagijeva sestra.

- Dok je Luna bila u rijalitiju, Gagi joj je bio velika podrška, svaki dan je pratio dešavanja. Zaista se posvetio ćerkama. Na porodične skupove nije dovodio žene. Posle Anabele upoznao nas devojkom Milenom. Sada se fokusirao na detinjstvo naslednica. Kada je Luna bila u "Zadruzi", Nina je najviše vremena baš kod Gagija provodila. Dok su Anabela i Luna zbog nastupa otišle Makedoniju, Nina je boravila kod mene. Ima lep odnos sa njima i slobodno mogu reći da je on dobar otac - rekla je Lunina tetka.

Zadruga 3, Gagi Đogani Gagi Đogani, Foto: Nikola Tomić

Nađa je otkril da je Gagijev razlog za ulazak u rijaliti bila zarada za račune i za život.

- Gagi je odlučio da ude rijaliti kako bi zaradio novac za račune i za život. Shvatio je da bi to bio dobar način da provodi vreme pred kamerama, a pare mu ležu na račun. I zasad mu dobro ide, snalazi se pored aždaja. Nekad malo potone, ali sve će biti okej, verujemo u njega - zaključila je Nađa.

Video: Zadruga Specijal: Saška non-stop napada Gagija, dok Miljana ima drugaricu Leposavu

(Telegraf.rs/Scena)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    3. oktobar 2019 | 17:48

    Koja Anabela...ona je propalitet...ccc ,a vi je jos komentarisete...😂😂😂

  • Kararina

    3. oktobar 2019 | 21:20

    Bravo,Nadja...SVE JE TACNO!!!

  • Marija

    3. oktobar 2019 | 18:51

    Sve priča za prikazivanje učesnika u Z3 kao ŽRTVE isto se sve ponavlja iz Z2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA