Verbalni okršaj Tomovića i Mensura: Vladimir otkrio razlog njihovog sukoba, pa pomenuo udatu ženu

- Momka poznajem nekoliko godina, komšije smo... On je napravio jednu grešku - rekao je Tomović

  • 4

Između Vladmira Tomovića i njegovog sugrađanina Mensura Aljanpašića u toku dana došlo je do verbalnog konflikta, a svemu tome kumovala je Dalila Dragojević.

Pri samom ulasku u Zdarugu, Mensur je rekao da je u lošim odnosima sa Tomovićem, a prilikom njihovog okršaja u rijalitiju Vlada je izneo svoju verziju priče. Dalila je želela da otkrije šta je to sporno u njihovom odnosu i zbog čega se njih dvojica ne podnose.

- Momka poznajem nekoliko godina, igrali smo basket zajedno, bili smo dobri, bili smo super, komšije smo. Posle svega toga, on je napravio jednu grešku, počeo je da priča o jednoj ženi, udatoj, da sam bio sa njom - otkrio je Tomović.

Dalila Dragojević i Mensur Aljanpašić Dalila sukobila dvojicu sugrađana Printkrsin: Youtube/ Zadruga Official

Đetić je rekao da se nikada nije svađao sa Mensurom, a za frku koja se pravi među njima okrivio je Dalilu.

- Nikad u životu nismo imali svađu, tuču. Ja nikad nisam imao konflikt sa njegovim bratom, njegov brat je sada u zatvoru. Dalila, bez potrebe praviš veštačku frku! Možda on ima da kaže nešto mimo svega - govorio je Tomović.

- Ti Tomoviću previše ćutiš za nekog ko priča! Vi pravite lažnu dramu, dečko ćuti, a ima što šta da kaže! Hajde sad ti reci tvoju stranu priče. Da li je istina to? - odbrusila je Dalila.

Dalila Dragojević, Vladimir Tomović i Mensur Aljanpašić Dalila sukobila Tomovića i Mensura Printkrsin: Youtube/ Zadruga Official

Međutim, Vladimirovu priču osporio je Mensur koji nije hteo da otkrije pravi razlog njihovog sukoba.

- Nije, zašto ne bismo komunicirali zbog toga? Kad smo se ti i ja brate čuli posle one poruke što si mi poslao? Nismo - otkrio je Mensur.

Kompletan sukob Tomovića i Mnesura pogledajte u videu u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    23. decembar 2019 | 18:34

    Ova Dalila i njen pevac Decko su najveci odron ljudskog roda!! Oni fakticki provociraju i teraju na skob ovu dvojicu?! Kakvo dno od ljudi!! Plus Dejanovo ponasanje kada je Milici hteo baciti tortu!!!! Ma Katastrofa!! DNO DNA! Nema dalje! Fuj!

  • vaske

    23. decembar 2019 | 19:59

    Sretnu se crnogorsko pile i crnogorski crv:- Đe si sokole sivi!- Đe si zmijo ljuta!

  • Zana

    23. decembar 2019 | 19:12

    Dva djetica,dva junaka auuu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA