"Mojima smeta što si priznala čime si se bavila": Mina briznula u plač nakon Tomovićevih reči

Vladimir i Mina govorili su o svojim porodicama, a zbog Tomovićevih reči Mini nije bilo svejedno

  • 4

Vladimir Tomović nakon novogodišnjih čestitki popričao je sa Minom Vrbaški i predložio joj da se rastanu, što je nju veoma rastužilo.

Njih dvoje su se mazili na garnituri ćaskajući o novogodišnjim čestitkama. Vladimiru je zasmetalo što ga Minina majka nije podržala, pa joj je predložio da se razdvoje.

- Neću ja da odem od tebe, znaš koliko te volim, ali vidiš da tvoja majka misli da ne utičem dobro na tebe - rekao joj je Tomović.

Mina se zaplakala čim je čula Tomovićeve reči, pa je rekla kako na njeno mišljenje ne može niko da utiče.

Vladimir Tomović i Mina Vrbaški Tomović predlaže Mini da se rastanu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ne može meni niko da utiče na mišljenje. Više ne znam da li da priču o razdvajanju shvatim ozbiljno - tvrdila je Mina.

Tomović je onda pomenuo i svoju porodicu, pa priznao da im verovatno smeta to što se Mina, kako je sama priznala, nekada bavila prostitucijom.

- Ja želim da izađeš iz ovoga kao najbolja cura. Ne mogu da objasnim drugim ljudima kako se osećam kada me neko drugi zagrli, a kako kada me ti zagrliš. Znam da mojima smeta što si priznala čime si se bavila, ali meni to ne smeta, bitno mi je kakav si čovek - rekao je Vladimir Mini.

Video: Mina završila ispod pokrivača sa drugim muškarcem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA