Kija Kockar: Moja mama nikada ne bi bila bliska sa Lunom, Anabelom ili Gagijem

Pevačica nam je otkrila da li postoji mogućnost da uđe u Zadrugu 4

Kija Kockar, LUna, Anabela, Gagi Djogani Foto: ATA images, Nikola Tomić, Youtube/Zadruga Official, Marko Jovanović

Jedno od najvećih iznenađenja Zadruge 4, jeste učesnica Nadica Zeljković, majka pobednice Zadruge 1 i pevačice Kristine Kije Kockar, koja se sinoć uselila na imanje u Šimanovcima.

Kija nam je rekla da ne brine za svoju majku, jer je jedan rijaliti već prošla sa njom i smatra da je Nadica jača od nje.

- Kontaktirali su je preko mene, za sve ostalo je išla sama, osim pravnih stvari oko kojih sam joj ja pomogla. Rekla sam joj da bude svoja, a uostalom, preživela je jedan rijaliti sa mnom - ispričala nam je Kija i istakla da se ne plaši verbalih napada na svoju majku od strane učesnika sa kojima je ona imala sukobe.

- Ne plašim se. Moja mama je jača od mene i to vam sve govori. Inače je ne bih pustila. Uostalom, ko se služi takvim stvarima je jadan. Neka kaže meni, ne bije moja mama bitke umesto mene. I nisam ja imala nikakve velike sukobe, bar ne u mojim očima, eto koliko su mi ti likovi bitni - objasnila je Krisina.

Pevačica ne ulazi u to sa kim će se družiti njena majka u rijalitiju, a u slučaju da naknadno uđe neko od porodice Đogani, Luna, Gagi ili Anabela, ona smatra da Nadica ne bi bila bliska sa njima.

- Pa kako njoj prija. Nije ona mala. Jača je od mene, zrelija i bolja osoba. Ponosna sam ko je i želim to da se zna - rekla je Kija.

- Ona nikad ne bi bila bliska sa Lunom, Anabelom ili Gagijem. Mislim da je dosta više te porodice - istakla je Kristina i otkrila pod kojim uslovom bi ona učestvovala u Zadruzi 4.

- Čula sam da ja kao ulazim u decembru. Nije tačno, ali dobijala sam ponude, kao što ih dobijam svake godine. Ušla bih samo kad bih se nakon toga povukla iz javnosti, a to je za veliku cifru, i definitvno bih živela van Srbije nakon toga, a i da sam spremna za to psihički - rekla je ona.

- Prošle godine sam odbila ponudu koju bi retko ko odbio, ali jednostavno to nisam osećala da treba da uradim. Za toliko para bi i najjačim igračima trebale godine, da to zarade, ali tada sam bila bas loše sa zdravljem. Sad kad gledam, drugačije razmišljam, jer sam i jača, ali nije bilo sve u novcu - zaključila je Kija.

Video: Najveće iznenađenje večeri: Kijina mama ušla u Zadrugu 4

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realnost

    7. septembar 2020 | 22:39

    Kako vreme prolazi ispada da je Kija najveci gubitnik rijalitija, Sloba uspesan, nastupa, ima ljubav, verenicu. Luna juce verena ima ljubav a i uzela je dosta para od rijalitija mnogo, mnogo vise od Kije, jedino Kija nesrecna, svako je sutne posle par dana, nema nastupa sad jos i mamu pustila da se blamira u rijaliti...

  • Kiko,

    7. septembar 2020 | 21:47

    Ti kad kazes, kazes kratko, jasno i pametno. Samo napred, Kija! Zlobni ljudi, sitne duse, neostvareni i lenji ljudi ce te prozivati i dalje, otresi ih. Kao musice zunzare, udri po njima kao muhalicom.

  • majalena

    7. septembar 2020 | 21:35

    Nemoj da mislis da je tvoja mama neki veci nivo od bilo koga u Zadruzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA