"Seks je bio odličan!" Vuk izneo detalje odnosa sa Kijom, usledio je žestok okršaj s njenom mamom

- Ona je slobodna žena i da ste bili zajedno šta ti imaš da ćutiš?! - upitala ga je Nadica

Nadica Zeljković Nadica Zeljković, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tenzija se ne stišava između Vuka Moba i Nadice Zeljković, majke Kristine Kije Kockar.

Tako je prošle noći, tokom pitanja novinara, Nadici pročitan status koji je Vuk objavio na svom Instagramu, nakon čega je zamoljena za komentar.

- Drugari, inače ne bavim se ovim stvarima, ali pošto je otišlo predaleko moram da reagujem. Biljana i ja nismo više zajedno, ali ne zbog Katarine ili Kije, već zbog naših ličnih razloga. Ja Bilju mnogo volim i poštujem kao osobu, ali naša veridba se prekinula pre bilo kakvih priča o Kiji i ona nema uopšte veze sa tim našim raskidom. Kija i ja smo prijatelji i to je sve što imam da kažem. Volim vas - glasila je Vukova objava.

Nakon toga je, u sledećoj objavi, napisao "Kija", dodavši zlatnu medalju pored.

Kija je na sve odgovorila rečima da je "postao kao Miljana".

- Da sam postao kao Miljana? To je Kija rekla?! Ja bih njoj poručio da me ne vuče za jezik, jer sam bio izuzetno kulturan i fin što se tiče nje, ovde. Znajući šta sve znam o njoj, bolje da me ne vuče na jezik. 

- Kakav je bio taj seks bez kondoma? - upitao je novinar Vuka.

- Bio je izuzetno dobar, hvala na pitanju - rekao je Vuk.

- Igramo se gluvih telefona. Ja stvarno nemam ništa loše da kažem o njoj, generalno. To što smo imali u prošlosti, pa ja ćutim... Rekao sam da smo imali odnose i stojim iza toga da smo imali odnose. To me ne čini Miljanom. Ne vidim šta je Miljana loše rekla ili uradila. A, to da sam je podržavao - podržavao sam je. Stojim iza toga - kazao je Mob.

- Sad čujem... Lepo od njega što je podržavao Kiju, hvala lepo svima. Ja ne znam šta je tebi Kija uradila da tebe sad neko vuče za jezik - počela je Nadica.

- Šta se vi pravite ludi, konstantno? - upitao ju je Vuk.

- Šta ja imam da se pravim, ljudi, to je između vas dvoje! - rekla je Nadica.

- Ja sam prvi put prećutao, kad ste pokušali od mene da napravite negativca. Rekao sam "okej, pogrešio sam, malo sam preterao". A što mi ovo treba? Treba mi zato što kaže da sam kao Miljana! Priče su glupe... Svi smo svesni šta je bilo između mene i Kije, i da sam ćutao i prekrivao - rekao je.

- Ona je slobodna žena i da ste bili zajedno šta ti imaš da ćutiš?! - upitala ga je Nadica.

- Zato što je bila cela priča da je ucveljena mlada... - kazao je Vuk.

- Ma šta tebe briga da li je ucveljena?! Jeste li imali zajedno, imali ste - kažeš i doviđenja! Šta ti imaš mene da praviš budalom?! - rekla mu je Nadica.

- Ja sam te fore prošao - rekao je Vuk.

- Ma, kakve fore! Šta ti je uradila da ti prećutiš?! - pitala ga je Nadica.

- Ponavljam Kiji - nemoj da me vučeš za jezik, jer ja mogu mnogo oštar da budem na jeziku. S obzirom na to da je na sudu sa mojom verenicom, oko nekih optužbi, za koje moja verenica ima debele dokaze, svedoke, nemoj da me dalje vuče za jezik. Ovo je prvi i poslednji put da je upozorava, a ona vrlo dobro zna kakav sam ja - ponovio je Vuk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. oktobar 2020 | 10:21

    Ja i dalje ne verujem da je neko bio sa ovim likom

  • Mira

    4. oktobar 2020 | 10:40

    Zabole koga je li bio s Kijom ili ne! Lanjski sneg! Ako je to sve sta ima da pokaze onda ne znam sta ga placaju??? Lik je zivi smor - em ruzan, em glup!

  • Olja

    4. oktobar 2020 | 10:41

    Otišao lik u rijaliti na račun priče o davnim avanturama, a ostavio trudnu vjerenicu i bolesnu majku, a sam reče da ima nekretnina i da je zvijezda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA