≫ 

Zadrugarka kažnjena nedeljnim honorarom: Ova pravila moraju da se poštuju u Zadruzi 5

Poznato je da zadrugari moraju da poštuju pravila koja važe za sve podjednako, a neki su rešili da ih krše

  • 1
Zadruga 5 Printskrin: TvPInk

U Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa, a ovonedeljni vođa Bane Čolak je pročitao pismo koje nije donelo dobre vesti.

Naime, poznato je da zadrugari moraju da poštuju pravila koja važe za sve podjednako, a neki su rešili da ih ne poštuju.

- Zadrugari, jedno od osnovih pravila Velikog šefa je da niko sem vođe ne sme ući u izolaciju kod nominovanih. S obzirom na to da je Lorna danas ušla u izolaciju, doneli smo odluku da bude kažnjena nedeljnim honorarom - glasilo je pismo.

Ovo su pravila koja su im pročitana na početku rijalitija:

- 1. Zadruga je grad ograđen zidinama I svako napuštanje ograđenog dela se kažnjava. 2. Učesnicima je zabranjen razgovor sa ljudima iz obezbedjenja koji čuvaju zadrugu. 3. Učesnici moraju da nose svoje bubice stalno, sem kada legnu uveče da spavaju – od trenutka skidanja bubica zabranjen je razgovor među učesnicima. Gašenje bubica kao i njihovo skidanje strogo se kažnjava. Bubice se moraju nositi pravilno, ne smeju se vaditi iz torbice, gasiti niti se na bilo koji način sme ometati rad mikrofona. 4. U zadruzi je dozvoljeno komunicirati jedino govorom. Šaputanje, govor znakovima i dopisivanje je zabranjeno, i kažnjava se. 5. Spavanje u toku dana je strogo zabranjeno. 6. Svaki zadrugar je dužan da u svakom trenutku odgovori na zahteve produkcije, što podrazumeva saradnju sa reporterima, rediteljima, snimateljima, organizatorima. Odbijanje saradnje kao i vredjanje članova produkcije, pominjanje produkcije i RTV PINK u negativnom kontekstu produkcija će smatrati prekršajem i sama će određivati vrstu kazne. 7. Svaki zadrugar dužan je da nekoliko puta u toku dana, kada organizatori to zatraže promeni baterije u bubicama, kao i da istrošene baterije vrati. Strogo je zabranjeno potrošene baterije bacati i ostavljati bilo gde u Zadruzi", čitao je Mića, pa nastavio:

- 8. Učesnici uvek treba da imaju na umu da zaposleni u produkciji u svakom trenutku čuju njihove potrebe. Potrebno je samo da budu strpljivi, a produkcija će se potruditi da u najkraćem mogućem vremenu reši problem. Od problema i potreba zavisi koliko će vremena biti potrebno da se odgovori na iste. 9. Zabranjeno je pominjati produkciju I ljude koji rade u produkciji. Njihova imena I svoje lično mišljenje o produkciji, zaposlenima I načinu ophođenja produkcije prema učesnicima, učesnici treba da zadrže za sebe. 10.Pušenje je dozvoljeno samo napolju,u pušionici i u rehabilitaciji. 11. Skakanje u bazen i u jezero je strogo zabranjeno. 12.Zabranjeno je premeštanje nameštaja i inventara iz jedne kuće u drugu, skidanje slika sa zidova, njihovo uništavanje, pisanje po nameštaju, zidovima i fasadama - deo je pisma.

- 13.Strogo je zabranjeno pomeranje kreveta jer su fiksirani i namešteni onako kako Veliki šef misli da treba stoje. 14.Svako uništavanje enterijera i inventara Zadruge je strogo zabranjeno, a Veliki šef ima pravo da honorarima kazni svakog zadrugara koji nešto uništi. 15. Obavezno je skidanje bubica pre ulaska u bazen, ali ih morate vratiti istog momenta kad izadjete iz vode. 16.Nominovani zadrugari smeju komunicirati jedino sa vođom i ne smeju napuštati izolaciju osim za odlazak u toalet. 17.Svi učesnici su obavezni da prisustvuju sastancima koje organizuje Veliki šef, čitanju pisama kao i emisijama. 18.Plivanje u jezeru je strogo zabranjeno osim kada Veliki šef dozvoli. 19.Svako nasrtanje na članove obezbđenja biće automataski kažnjeno tromesečnim honorarom. 20.Veš je dozvoljeno kačiti i sušiti samo u prostoriji koja je predviđena za to ili u toaletu. 21. Neodlazak u zatvor na zahtev produkcije, bilo kog člana produkcije ili obezbedjenja se kažnjava hororarom. Ovim putem ste obavešteni o opštim pravilima života u Zadruzi. Svako kršenje pravila biće kažnjavano, a produkcija će smatrati da ste svi obavešteni i neće imati obavezu da vas naknadno obaveštava o kršenju istih. - glasilo je pismo.

Video: Aleksandra ulazi uz basnoslovan honorar: Pobesnela zbog pitanja o Davidu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    27. septembar 2021 | 09:47

    Ah nepostuju oni sami sebe da postuju pravila glupost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA