≫ 

Rijaliti učesnice koje su same sebe šišale do glave: Sve imaju jednu zajedničku stvar

Neke od poznatih rijaliti učesnica šokirale su javnost kada su u programu uživo ošišale kosu do glave

  • 5
Mina Vrbaški, Nataša Radan, Miljana Kulić, Zerina Hećo

Printskrin: TV Pink, Foto: Instagram/natasa.rr/zerinooooo

Naučna istraživanja pokazuju da je duga bujna kosa jedno od najjačih oružja svake žene, te da je menjanje frizure kod nežnijeg pola prvi pokazatelj njene nesigurnosti ili emotivnog rastrojstva.

Neke od poznatih rijaliti učesnica šokirale su javnost kada su u programu uživo ošišale kosu do glave. Tako je Mina Vrbaški prva koja je nakon emotivnog brodoloma uzela mašinicu u ruku i obrijala glavu, nakon čega su je sledile Zerina Hećo i Miljana Kulić.

Poslednja u nizu koja je obrijala glavu je bivša rijaliti učesnica Natša Radan, a ono što sve četiri imaju zajedničko osim šišanja je učešće u rijaliti programu.

Mina Vrbaški

Mina Vrbaški šokirala je gledaoce kada se u programu pojavila bez kose, totalno ćelava. Nakon brojnih svađa sa Mensurom ona je odlučila da se totalno ošiša. U rijaliti programu Zadruga3 uzela mašinicu u ruke, uletela u kupatilo i obrijala glavu.

Zerina Hećo

Zerina je nakon nervnog rastrojstva i raskida sa Banetom Čolakom, demonstrativno napustila "Igru istine", uputila se ka kupatilu gde je prvo odsekla deo kose, a zatim uzela brijač u ruke i obrijala sebi glavu.

Miljana Kulić

U Zadruzi 4 potresla ju je vest o odlasku njenog oca na hitnu operaciju, u trenutku nervnog sloma zamolila je Erminu Pašović da je obrije mašinicom na ćelavo, zadrugari su ostali šokirani dok je Kulićeva navela kako više nije mogla da izdrži i da je to uradila u stanju nemoći.

Nataša Radan

Rijaliti učesnica prošle sezone Zadruge ostavila je danas bez teksta svoje pratioce na društvenim mrežama nakon objavljenog storija gde je ćelava, uz komentar da "svi treba da naučimo da kaznimo sebe kada pogrešimo".

- Dečko sa kojim se dugo viđam mi je uzeo telefon i video stvari koje mu se nisu svidele i pitao me hoću li sama ili će on. Lakše mi je sama - rekla je ona za Telegraf Jetset.

Nakon toga je, opisujući svog dečka, kratko dodala:

- To je specijalna glava. 

Najveći broj žena u svetu na ovaj korak odluči se onda kada gube kontrolu nad sobom, svojim životom, smatrajući da će promena spoljašnjeg izgleda biti najlakši način da izađu na kraj sa unutrašnjim borbama, konfliktima i nemirima.

Upravo je to zajedničko svim navedenim devojkama, koje su u momentima psihičke labilnosti načinile ovakav korak.

Video: Miljana Kulić se ošišala na ćelavo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    6. decembar 2021 | 10:01

    Zajednicko im je da nemaju mozak!

  • 123

    6. decembar 2021 | 11:07

    Nije mi jasan taj decko, sta kad obrije glavu onda ces joj oprostiti, napravis nalazu od zene i volis je? To su tek ludaci po meni

  • Vito

    6. decembar 2021 | 12:30

    Zajednički su im demoni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA