≫ 

Miljana Kulić objavila snimak i najavila haos: Neće vam biti dobro, nije ni meni!

- Samo uz pomoć molitvi, i naravno Boga u koga neizmerno verujem, smatram da će sve biti dobro - rekla je rijaliti-zvezda

  • 1
Miljana Kulić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Zadruge" zbog fizičkog nasrtaja na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Nakon odlaska sa imanje u Šimanovcima zaputila se u rodni Niš gde se trenutno i nalazi, a odatle je obavestila svoje fanove da se pridružila Tviter zajednici.

- Dragi tviteraši, vidim da se digla prašina da li je zaista moj profil na Tviteru ili ne. Samo da vam se javim i da vam kažem da to zaista jeste moj profil, a šta vas očekuje u narednom periodu - neće vam biti dobro, verujte nije ni meni. Samo uz pomoć molitvi, i naravno Boga u koga neizmerno verujem, smatram da će sve biti dobro. Onaj ko se poslednji smeje, najslađe se smeje - rekla je Kulićeva.

Podsetimo, Miljana je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge, nakon što je štiklom povredila svog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu.

Ubrzo zatim, oglasila se na Instagramu i iskazala kajanje zbog svog postupka, međutim, Veliki šef i šefica joj ovog puta očito neće tako lako oprostiti prekršaj pravila igre.

Video: Miljana ponovo provocira: Zoli štiklom rascepala glavu, a sada igra sa cipelom u ruci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    19. decembar 2021 | 02:03

    Ja sam imala transfer blama dok sam gledala ovaj snimak. Jel stvarno ima ljudi koji ovu gledaju i “podrzavaju” u cemu god? Ova persona ne ume dve proste recenice da sastavi, majko moja…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA