≫ 

David u Šimanovcima, traži da Dejana puste iz Zadruge: Otkrio detalje razgovora sa bratom

- Ukoliko ne bude pušten ovog trena, advokatski tim šalje dopis, jer niko ne može protiv svoje volje da bude zatvoren, tretira se kao otmica - poručio je Dragojević

  • 13
David Dragojević, Dejan David, Dejan Dragojević, Foto: Nikola Tomić

Nakon incidenta koji se dogodio tokom proslave srpske Nove godine, kada je Dejan Dragojević sebi razbio glavu staklenom flašom i završio u lokvi krvi zbog Dalile i Filipa Cara, Dejan se vratio u rijaliti.

Međutim, sada se oglasio Dejanov brat David koji se nalazi u Šimanovcima, ispred Zadruge i javno apeluje da se Dragojević pusti iz Zadruge.

- Tražim javno puštanje Dejana iz rijalitija. Ukoliko ne bude pušten ovog trena, advokatski tim šalje dopis, jer niko ne može protiv svoje volje da bude zatvoren, tretira se kao otmica. Bitnije mi je zdravlje brata od svega. Ne borim se ni protiv koga, samo želim da izađe - napisao je Dragojević.

- Dejan je meni juče rekao da se psihički ne oseća dobro i da želi kući, sada čekam ovde jer je sve prevazišlo svaku meru! - napisao je David uz fotografiju iz Šimanovaca.

Inače, cela porodica Dragojević uznemirila se nakon incidenta koji je Dejan prouzrokovao, te su nakon Dejanovog jezivog ponašanja došli u Šimanovce.

- Biljana je kukala na sav glas ispred kapije! Niko nije mogao da je smiri. Oni su odmah nakon incidenta tražili Dejana po bolnicama, a potom su želeli da razgovaraju sa produkcijom - rekao je ranije izvor.

Video: Krv lipti na sve strane, najjezivija scena u Zadruzi: Dejan razbijao čaše o glavu, isekao se ceo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • celavi70

    15. januar 2022 | 18:47

    Tako je Davide ! Spasavaj ga jer on stvarno nije dobro ! Podrska za brata !!💪💪💪💪

  • Ekola

    15. januar 2022 | 18:54

    Bravo Davide

  • Duska

    15. januar 2022 | 19:06

    Bolje da qa puste, mucno je qledati podrska za bracu 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA