≫ 

Biljana Dragojević napala bivšu snajku: Do mene su stizale priče da je Dalila bila neverna Dejanu

- Pročitala sam negde da sam im ja zakopala nešto ispred kuće, ali kao što sam rekla, ja ne znam gde su oni živeli - rekla je Biljana

  • 4
Biljana Dragojević Dalila Dejan Foto-montaža: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

I dok čitav Balkan bruji o tome šta se dešava u porodičnim domovima najaktuelnijih učesnika Zadruge, Dejana i Dalile, Biljana Dragojević se oglasila i ispričala svoje najbolnije trenutke koje je doživela prateći ono što se njenom sinu dešavalo od samog početka učešća u rijalitiju.

- Nikome se ne javljam na telefon, izbegavam da dajem bilo kakve izjave za medije. Trenutno mi je malo lakše i bolje se osećam - rekla je na samom početku razgovora i vratila se pet meseci unazad kada je počeo pakao za njenog sina Dejana, ali i za nju lično.

- Prvi meseci njihovog boravka u rijalitiju za mene su bili užasni, to je bilo nešto neverovatno. Svako ko je roditelj može samo da zamisli kroz kakav pakao smo prolazili, ali sad je došao sebi i nadam se da će tako i ostati do samog kraja. Najteže mi je bilo kada je skakao u bazen iu jezero, kada je slomio ruku... Ne znam kako bih definisala te njegove izlive emocija, kada se drao, plakao, sve mi je to bilo nepojmljivo - prisetila se Biljana sa suzama u očima, i dodala da je bila spremna da uđe u rijaliti kako bi spasla svog najmlađeg sina.

- Više puta mi je prolazilo kroz glavu da ću ući da ga izučem, pogotovo što mi nismo bili u kontaktu poslednje tri i po godine - kaže ona i spominje svoj majčinski instinkt.

- Taj osećaj koji svaka majka ima ne može ništa da prevari. To što je Dalila pričala da od samog početka njihove veze nije bila prihvaćena nije tačno, mi smo se svi kod kuće trudili kada oni dolaze da bude sve u redu, međutim, ja sam kod nje svaki put osetila tu negativnu vibraciju, kao i manipulativnost, ja umem da osetim to i verovatno je ona bila svesna toga da ja to osećam i sve nas je odstranila iz njegovog života. Njoj je bilo lakše da manipuliše njegovim ocem s kim su jedino i bili u kontaktu - priča Dejanova majka i spominje priliku koju je dala njegovoj bivšoj ženi.

- Priliku je dobila da je bolje upoznam, a ona je htela nešto više od toga, ja samo ne znam šta, ali svakako da je uvek pravila i neke smicalice i nije htela da prihvati ništa dobro, a ni loše, jer ona je takva - kaže Biljana, i iskreno govori koliko joj je teško palo i i to što nije bila u kontaktu sa svojim sinom.

- Mnogo mi je bilo teško to što nismo bili u kontaktu Dejan i ja, dosta suza sam prolila i zahvalna sam bogu što nikada nisam otišla tamo gde je on živeo sa njom. Ja ne znam gde je ta kuća, moj bivši suprug je bio tamo, obilazio ih je i preko njega sam imala neke informacije o svom sinu. Čini mi se da ni on nije imao pravu sliku šta se tamo sve dešavalo - istakla je ona i otkrila zašto nije htela da im da plac u Veterniku koji su oni tražili.

Dalila i Dejan Dragojević Foto: ATA Images

- Oni su se upoznali u rijalitiju, znali su se neka tri-četiri meseca, tajno su se venčali i sve se nekako brzo izdešavalo, i oni su sad očekivali da nešto što smo mi ceo život sticali damo tek tako. Predložila sam im da dođu kod mene u kući da bi videli kako im de, jer za tih nekoliko meseci koliko su oni bili zajedno nije bio realan život. Sad sam srećna što im nisam dala plac, zamislite šta bi se sada desilo da je to tako bilo. Njena mama koja je udarena u glavu verovatno bi došla tu da mi prkosi i verovatno bi se ja u svojoj rođenoj kući osećala kao tuđin. Unapred sam gledala na sve ove stvari koje se trenutno dešavaju iznala sam da ne treba to da radim - rekla je Biljana, pa pomenula vradžbine koje je navodno pakovala sinu i snaji.

Biljana je komentarisala i navode da se bavi vradžbinama, te tvrdi da iako ne veruje u magije jako joj je čudno Dejanovo ponašanje.

- Pročitala sam negde da sam im ja zakopala nešto ispred kuće, ali kao što sam rekla, ja ne znam gde su oni živeli. Mi iz Vojvodine ne znamo šta oni tamo dole rade kada su takve stvari u pitanju, ja sam osoba koja ne veruje u sve to, ali dok sam gledala Dejanovo ponašanje, videla sam da se neke čudne stvari dešavaju, čak je njena majka Emina čvrsto tvrdila da će se oni pomiriti za Novu godinu, što se stvarno i desilo, jer kako je rekla, ona radi na tome da se to desi i stvarno je to tako bilo - sa čuđenjem je ispričala Dragojevićeva i prokomentarisala priče da je Dejan promenio veru.

Dejan Dragojević Prtintskrin: TV PINK

- Mislim da to nije istina. Postojali su neki snimci kako pere noge u lavabou i da su to navodno neki njihovi obredi, ali moje mišljenje je da to nema nikakve veze s tim - rekla je Biljana i osvrnula se na svoju bivšu snaju i situaciju u kojoj se našla sa Filipom Carem.

- Gledajući sa ženske strane kako Filip nju pljuje, bude mi žao, a kad se setim šta je ona Dejanu radila, onda mi to stvori neki bes i kažem da je karma kučka - zaključila je Biljana za "Alo".

Biljana je naglasila da je imala i informacije da je Dalila i pre javne prevare varala Dejana, ali da te priče nisu proverene.

- Do mene su stizale razne priče da je ona bila neverna Dejanu, međutim ja to ne mogu sa sigurnošću da kažem da je to tako jer ja za to nemam dokaza.

Majka Dejana Dragojevićeva naglasila je da je zadovoljna njegovim trenutnim emotivnim emotivnim izborom i navija za njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić.

- Slatki su mni kao par, a da li će opstati ili ne, to sad isključivo od njega zavisi jer ja se nikada nisam u njegov izbor devaojaka. Dobro mu je došla da su zajedno tamo. Vidim da je rekao da ima neke zajedničke teme sa Aleks.

Video: Zabio tabure u ogledalo: Filip Car demolirao inventar zbog svađe sa Dalilom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srecko

    15. februar 2022 | 19:35

    Vi ste stvarno neka divna porodica za ponos

  • David

    15. februar 2022 | 23:50

    Ahaha, Biljani do sada nije odgovarala nijedna Davidova ni Dejanova izabranica (Aleksandra Subotić, Ana Korać, Dalila), našla je neku manu svakoj a eto ona je bezgrešna i predobra svekrva svakoj bila, trebala si onda sinove poslati u biblioteku pa da kroz školovanje svaki od njih upozna kulturnu i obrazovanu devojku koja je prizemna a u rijalitiju sigurno neće naći tebi idealnu snajku, u to budi ubeđena... :D I ne znam što mnogi komentarišu da su ove sezone devojke agresivnije od muškaraca i nikada beskrupuloznije, seća li se iko veštica sa one poslednje Farme od pre 6 godina, šta su sve od skandala pravile i kakve su bile u odnosima sa momcima (Goga, Dušica, Marija, Marija Ana, Ceca)?! :P Ove njihove naslednice su med i mleko naspram njih, na rečima su blaže ali podmuklije rade neke stvari zarad kadra dok kod ovih je sve bilo transparentno i bez dlake na jeziku, umesto što skupljaju sve same likove iz Parova koji ulaze sa već davno ispričanim pričama bilo bi zanimljivije da ubace neku od tih opasnica sa Farme 2016. godine! Takođe ne znam ko drži i uopšte glasa za onu Anu Spasojević koja je izgubljena u vremenu i prostoru te ni sama ne zna zbog čega je tamo, isto tako i Irma mi je najveće razočarenje ove sezone, na početku se baš bila istakla sa svojim stavovima i na interesantan način vodila rasprave sa Dalilom, ne znam šta joj se desilo pa je naprasno krenula družiti se s njom, potonula je u narodu i srozala totalno otkako je počela izigravati njenog advokata i potrčka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA