Evo zbog čega Mina Vrbaški ne nosi očevo prezime: "On za mene ne postoji"

- Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja - rekla je Mina

  • 11
Mina Vrbaški Printskrin: Instagram/minavrbaski

Starletu Minu Vrbaški javnost je upoznala kada je postala deo prve sezone "Zadruge". Ona je tom prilikom otkrila mnoge detalje iz života ali ono o čemu nije želela da priča jeste njen otac, izvesni Nenad Pešut.

Naime, Minina majka Ivana Vrbaški takođe je bila učesnica "Zadruge" te je jednom prilikom otkrila ko je njen otac, što je Minu jako razbesnelo.

- Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa - rekla je Mina tada, a onda njena majka dodala:

- Nenad jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu. Mina nosi moje prezime - kratko je razrešila čitavu misteriju Minina mama.

Podsetimo, Mina Vrbaški je nedavno istakla da se vraća školovanju i počela je da radi na jednoj klinici, te da ne planira da uđe u rijaliti, ali se ipak predomislila te je ponovo ušla u Belu kuću.

Video: Zadruga Specijal: Sve rijaliti ljubavi Mine Vrbaški

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćupričanin

    30. mart 2022 | 14:09

    šta će ovoj uniforma? Koga ona leči??? Bože me sačuvaj

  • Veteran

    30. mart 2022 | 15:24

    I da sam ti ja otac pobegao bi bez traga, daleko te bilo i tebe i majke,...

  • Vuk

    30. mart 2022 | 15:18

    Kakva si, da je pametan ne bi ti se ni javljao ,pa da si mu iz oka ispala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA