Mina Vrbaški postavila novi rekord: Kroz nekoliko sezona rijalitija bila je sa čak 15 zadrugara

Mina je tokom svih sezona Zadruge pomenila mnogo partnera, zbog čega je neretko javnost osuđuje

  • 22
Mina Vrbaški i njene veze Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Popularna rijaliti učesnica Mina Vrbaški poznata je po tome da lako menja momke, te je kroz svaku rijaliti sezonu imala više partnera.

Naime, Mina je pred ulazak u petu sezonu izjavila da ulazi totalno drugačija, kao i da želi da je gledaoci upoznaju u drugom svetlu.

Nedugo nakon ulaska Mina je bacila oko na Anđela Rankovića, sa kojim je nekoliko dana češkala i mazila, a sa njim je bila i u kratkoj emotivnoj vezi tokom prve sezone Zadruge.

Nakon Anđela njeno interesovanje se okrenulo ka Mateji Matijeviću, bivšem dečku Tare Simov, sa kojim je provela noć nakon žurke. Oni su razmenjivali nežnosti, a da li će ova veza potrajati ostaje nam da vidimo. 

Mina je tokom svih sezona Zadruge pomenila čak 15 partnera, a kako je teško pratiti, napravili smo spisak Mininih partnera tokom učešća u svim sezonama "Zadruge".

Ona je u prvoj sezoni  uplovila u ljubavni odnos sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i prvi dan rijalitija bila intimna sa njim, nedugo nakon toga dopao joj se Anđelo Ranković, oni su razmenjivali nežnosti, ali on u tom trenutku nije želeo da bude intiman sa njom zato što je ona u tom trenutku bila maloletna. Vrbaški se nakon toga vratila Đeksonu, a kako to nije potrajalo, ona je uplovila u ljubavu romansu sa Jovicom Putnikovićem.

Nakon što joj nije išlo sa Jovicom ona je odlučila da pokuša sa manekenom Tomom Panićem. Oni su šokirali sve rijaliti cimere, kada su imali intimne odnose pred punom sobom.

Tokom druge sezone Mina je nastavila istim tempom. Ona je najpre nežnosti razmenjivala sa Ervinom Mujakovićem, zatim sa Markom Markovićem, sa kojim je bila intimna u krevetu, ali i u tuš-kabini. Ona je potom imala intimni odnos sa Adamom Đoganijem, ali i sa pevačem Savom Perovićem.

Treću sezonu obeležila je Minina turbulentna veza sa Mensurom Ajdarpašićem, ali je pored njega ljubavne odnose imala i sa Matejom Matijevićem, kao i sa Vladimirom Tomovićem, u kojeg je, kako se tada činilo u toj sezoni bila još uvek zaljubljena.

U četvrtoj sezoni Zadruge Mina je bila intimna sa Filipom Carem, imala je kratku vezu sa Franom Pujasom, a ponovo je oko bacila na Anđela Rankovića, sa kojim je izuzetno bliska, međutim, poslednji u nizu je Mišel Gvozdenović.

Petu sezonu je, kako je već navedeno, započela sa Matejom Matijevićem, a da li je to jedini momak ili će se ova lista proširiti, ostaje da vidimo.

Video: Mina našla zadrugara s kojim još nije imala odnose: Posle vrelih poljubaca završili pod jorganom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    13. april 2022 | 15:44

    Vise voli"lizalicu"od bila cega...🤣🤣🤣

  • A dobro šta sad

    13. april 2022 | 15:51

    Traži onog pravog ☝ a u stvari svi su isti,dzaba ih menja 🤪

  • Dodje mu

    13. april 2022 | 16:13

    Ko usluzni centar sve za dzaba.Tek tako , ajt ,Uzas od zene Ko zna kolko ih preterala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA