≫ 

Intimni odnosi zadrugara pred kamerama su mnoge zgrozili: O ovim "vrelim akcijama" se i dalje priča

Ove vrele akcije mnogi nisu očekivali, a neke su se definitivno dogodile u pogrešnom trenutku

  • 4
Deniz zadruga Printskrin: TV Pink

Intimni odnosi u rijalitiju su postali normalna stvar. Mnogi takmičari se više ni ne skrivaju, a neke scene intimnih odnosa su gledaoci imali priliku da vide u rijaliti programima gde su se takmičari totalno prepustili strastima.

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić imali su pre neki dan nakon žurke žestok intimni odnos o kome mnogi pričaju.

Naime, Aleksandra i Ivan su malo popili, te su se prepustili strastima ali je nakon intimnog odnosa došlo do kajanja zadrugarke i osećaja neprijatnosti prema svojoj porodici ali i bolesnoj majci koja je imala priliku to da gleda.

Kako se o ovom odnosu mnogo pričalo mi vam predstavljamo top 5 vrelih akcija u rijalitiju o kojima se, danima, mesecima, pa čak i godinama pričalo, a o nekima se i dan danas priča.

Luna Đogani i Sloba Radanović

Sloba Radanović je ušao u Zadrugu kao oženjen muškarac i tada je bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar, on je nakon 7 dana prevario suprugu sa Lunom Đogani sa kojom je imao intimne odnose.

Sloba i Luna su imale žestoke intimne odnose ispod tuša više puta tokom učešća u rijalitiju.

Odnosi su se dešavali i u štali, kao i ispod pokrivača. U početku su se krili, a posle i nisu previše marili za to, a i danas se na društvenim mrežama prepičava Lunina rečenica tokom intimnog odnosa "Svrši pa ćeš opet".

Nadežda Biljić i Miki Đuričić

Miki i Nadežda imali su žestoko akciju 2018...


Naime, dok su zadrugari prosljavljali Vaskrs oni su otišli u kokošinjac i prepustili se strastima misleći da ih niko ne vidi. Oni su imali žestok intiman odnos misleći da nema kamera i da će sve ostati među njima, kao i da niko neće saznati. Kamere su ipak bile tu i snimile apsolutno sve. Svi su imali snimak ovog odnosa u telefonu, a mediji su brujali o njihovom nepromišljenom potezu.

Deniz Dejm i Stefan Mihića

Stefan i Deniz su imali vrelu akciju tokom proslave reprize nove godine.

Naime, oni su iskoristili trenutak najluđe žurke da odu u toalet i započnu vrelu akciju koja ih je ostavila bez daha. Dejmova je or***o zadovoljila Mihića koji je ubrzo taj čin prekinuo i započeo brualni intimni odnos  bez granica. Deniz je svojim uzdasima zatresla zidove, a ovoj sceni se pričalo mesecima.

Marko Osmakčić i Viki Mitrović

Tokom lažnog venčanja Dalile Dragojević i Filipa Car, kao i Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić u rijalitiju došlo je scene o kojoj se i dan danas prepričava.

Naime, Marko Osmakčić i Viki Mitrović odlučili su da odu sa slavlja u spavaću sobu i prepustila se strastima, odmah na nakon što su započeli vrelu akciju.

Kada su zadrugarli primetili da ih nema, otšilu su u sobu sa pevačem Erom Odjanićem koji nije mogao da veruje da oni tokom dana imaju intimne odnose, te je zapevao pored njih i ponavljao da ovo nigde nema samo kod nas. Dok je Era pevao, Viki i Marko su uživali u svojoj vreloj akciji nerazmišljajući da prekidaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nela

    10. oktobar 2022 | 15:04

    Ništa ne može nadmašiti akciju Kije Kockar i Filipa Djukića na wc šolji, a sutradan pozdravljala dečka Andriju i govorila mu volim te, a nakon toga tvrdila i da voli muža, ista ta se lažno nad Biblijom zaklela da nije imala odnose, folirankinja.

  • ???????

    10. oktobar 2022 | 19:26

    А gde je sex Kije Kockar? Pa zar nije izglavila wc solju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA